PIKSI VIŠE NIJE SELEKTOR SRBIJE: Stojković dobio otkaz posle kraha “orlova” - Volim Podgoricu

PIKSI VIŠE NIJE SELEKTOR SRBIJE: Stojković dobio otkaz posle kraha “orlova”

Dragan Stojković Piksi će biti smijnjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije nakon neuspjeha na Evropskom prvenstvu, saznaje Kurir! Orlovi su, podsjetimo, završili takmičenje u grupi C na poslednjem mjestu sa dva boda i jednim postignutim golom.

Međutim, veći problem od toga predstavlja stanje u ekipi, nepovjerenje igrača u odluke Piksija i generalno nezadovoljstvo reprezentativaca.

Mnogo stvari je dovelo do toga da Fudbalski savez Srbije prekine saradnju sa Piksijem, uprkos činjenici da je on nedavno, u maju ove godine, produžio ugovor do 2026. godine.

Kapiten Dušan Tadić je više puta tokom boravka u Njemačkoj iskazao nezadovoljstvo tretmanom koji ima od Stojkovića, a sa njim su se pobunili i pojedini saigrači koji su dan nakon utakmice protiv Danske u trećem kolu došli do zaključka i odluke da su spremni da se u budućnosti ne odazivaju pozivu nacionalnog tima dok je Stojković na klupi.

Sada ti isti fudbaleri pred sobom više nemaju taj problem.

Dragan Stojković je preuzeo reprezentaciju Srbije u martu 2021. godine kada je predstavljao pravo osveženje. Donio je veliki pomak u igri Orlova koji su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo završili na prvom mjestu u grupi sa Portugalom uz pobjedu u poslednjem kolu protiv Portugalaca u Lisabonu za direktan plasman u Katar.

Obijezbedila je Srbija i odlazak u A Ligu nacija, zatim i učešće na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, prvom posle 24 godine. Međutim, učinak na dva velika takmičenja bio je razočaravajuć.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com