PONOVO POKAZAO VELIKO SRCE: Mirotić pogađa trojke za PORODICU iz Gusinja - Volim Podgoricu

PONOVO POKAZAO VELIKO SRCE: Mirotić pogađa trojke za PORODICU iz Gusinja

Košarkaš Barselone nastavlja sa svojim humanitarnim radom.

Košarkaš Nikola Mirotić, koji se ove godine vratio u evropsku košarku, nastavlja sa podrškom i pružanjem pomoći ugroženim porodicama!

Nakon prošlogodišnje Božićne akcije, u kojoj je Mirotić pogocima sa linije obezbijedio novi dom za šestoro ugroženih mališana porodice Varga, ove godine proslavljeni košarkaš odlučio je da obezbijedi pomoć za još jednu porodicu. Sve u dogovoru sa organizacijom Srbi za Srbe”

U toku ovogodišnjeg Božićnog posta (27. novembar  2019. -07. januar 2020), Mirotić će šutirati trojke za ugroženu porodicu Dedić iz Gusinja!

I ove godine, svaka trojka, na svim utakmicama koje se odigraju do Božića, „vrijediˮ 500 evra, i sav dobrovoljni prilog koji se sakupi ovom prilikom, biće iskorišćen za izgradnju nove kuće porodici Dedić!

Porodica Dedić, živi u teškim uslovima u selu Dosuđe, na sjeveroistoku Crne Gore. Samohrana majka Milosava, i troje dece – Marijan (9), Veličko (4) i Jasna (3) žive u jednoj prostoriji kuće, koja je u jako lošem stanju.

Veoma tešku situaciju dodatno otežava i bolest najmlađeg deteta Jasne, koja ima cerebralnu paralizu i potpuno je nepokretna.

Nikola Mirotić i njegova supruga Nina Mirotić godinama uspješno sarađuju u projektima pomoći najugroženijima zajedno sa organizacijom Srbi za Srbe. U znak zahvalnosti, ova organizacija im je, krajem oktobra ove godine, uručila ikonu Svetog Vasilija Ostroškog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com