PONOVO POKAZAO VELIKO SRCE: Mirotić pogađa trojke za PORODICU iz Gusinja

Košarkaš Barselone nastavlja sa svojim humanitarnim radom.

Košarkaš Nikola Mirotić, koji se ove godine vratio u evropsku košarku, nastavlja sa podrškom i pružanjem pomoći ugroženim porodicama!

Nakon prošlogodišnje Božićne akcije, u kojoj je Mirotić pogocima sa linije obezbijedio novi dom za šestoro ugroženih mališana porodice Varga, ove godine proslavljeni košarkaš odlučio je da obezbijedi pomoć za još jednu porodicu. Sve u dogovoru sa organizacijom Srbi za Srbe”

U toku ovogodišnjeg Božićnog posta (27. novembar  2019. -07. januar 2020), Mirotić će šutirati trojke za ugroženu porodicu Dedić iz Gusinja!

I ove godine, svaka trojka, na svim utakmicama koje se odigraju do Božića, „vrijediˮ 500 evra, i sav dobrovoljni prilog koji se sakupi ovom prilikom, biće iskorišćen za izgradnju nove kuće porodici Dedić!

Porodica Dedić, živi u teškim uslovima u selu Dosuđe, na sjeveroistoku Crne Gore. Samohrana majka Milosava, i troje dece – Marijan (9), Veličko (4) i Jasna (3) žive u jednoj prostoriji kuće, koja je u jako lošem stanju.

Veoma tešku situaciju dodatno otežava i bolest najmlađeg deteta Jasne, koja ima cerebralnu paralizu i potpuno je nepokretna.

Nikola Mirotić i njegova supruga Nina Mirotić godinama uspješno sarađuju u projektima pomoći najugroženijima zajedno sa organizacijom Srbi za Srbe. U znak zahvalnosti, ova organizacija im je, krajem oktobra ove godine, uručila ikonu Svetog Vasilija Ostroškog.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com