RODITELJI UZBUĐENI: Stevan i Marija uskoro dobijaju bebu - Volim Podgoricu

RODITELJI UZBUĐENI: Stevan i Marija uskoro dobijaju bebu

Stevan Jovetić, kapiten reprezentacije Crne Gore, i njegova supruga Marija Jovetić, sudbonosno “da” izgovorili su u decembru 2019, a u martu ove godine dobiće bebu, budući da je Marija u sedmom mjesecu trudnoće.

Vjenčali su se u sali opštine grada Monaka, a potom slavlje upriličili u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela, kojim su se, za ovu priliku, orile pjesme sa naših prostora.

“Bilo je neuobičajeno i za taj hotel i za tamošnje običaje, posebno zbog toga što smo slavili do jutra. Mjesto vjenčanja bilo je zaista izuzetno, ali je nama najvažnije što su tu bili ljudi koje volimo”, ispričao je bračni par Jovetić za magazin “Hello”.

Marija je, inače, diplomirala ekonomiju u Londonu, a potom završila i postdiplomske studije u Madridu. Iako su oboje iz Podgorice, ona i Stevan upoznali su se u Londonu, preko zajedničkih prijatelja. Stevan je tada igrao za Mančester, a Marija je bila student.

“Stevan me je osvojio šarmom i duhovitošću. Kad sam ga bolje upoznala, shvatila sam da se iza dječačkog osmijeha krije ozbiljan, vrijedan i dobar čovjek. U Stevanu vidim sve karakteristike osobe sa kojom želim da provedem život”, rekla je Marija za pomenuti list.

“Marija je od onih osoba koje vam poklone srce, a ne očekuju ništa zauzvrat”, istakao je Stevan i dodao:

“Prinova nam stiže u martu. Malo je reći da smo uzbuđeni. Čeka nas novo, uzbudljivo poglavlje života. Spremni smo da ga čitamo i živimo zajedno”.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com