Ronaldo pristao da pređe u PSŽ, ima samo jedan uslov: NJEGA ne želim u blizini! - Volim Podgoricu

Ronaldo pristao da pređe u PSŽ, ima samo jedan uslov: NJEGA ne želim u blizini!

Užareno postaje na fudbalskoj pijaci iz dana u dan, i iz sata u sat. Mnogo se priča o potencijalnim transfer bombama, a dosta se i obistinjuje. Glavna vijest u svjetskim medijima dan ranije su bili ljekarski pregledi Robina van Persija u Fenerbahčeu, a što se tiče Srbije jeste Juventusova ponuda za Nastića.

Zvanično najbolji fudbaler svijeta, Kristijano Ronaldo dobio je unosnu ponudu PSŽ-a, koju je prihvatio, ali pod jednim uslovom – da u tom slučaju Zlatan Ibrahimović napusti klub!

Klub je kontaktirao Portugalca još tokom aprila i do kraja maja nije bilo ništa konkretno, sve dok Real nije otpustio Anćelotija.

Od tada je Ronaldo bio spreman da se preseli u PSŽ, ali je postavio jedan uslov – da Zlatan Ibrahimović bude prodat. Parižani su navodno prihvatili ali su dali uslov da Florentino Perez u tom slučaju proda Ronalda, što je najteži dio u realizaciji transfera.

Foto: AP/Tanjug

Predsjednika kraljevskog kluba neće biti lako ubijediti, ali najmoćniji fudbalski agent Žorž Mendes radi na tome i pokušava da ga ubijedi da proda najboljeg igrača.

Šampion Francuske je Ronaldu ponudio 30 miliona evra godišnje, a očekuje se da obeštećenje bude najmanje 150 miliona evra.

(Telegraf,rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com