Šampion ubjedljiv, Rasel Vestbruk do sedmog tripl-dabla u sezoni - Volim Podgoricu

Šampion ubjedljiv, Rasel Vestbruk do sedmog tripl-dabla u sezoni

Aktuelni šampion, ekipa Golden Stejt Voriorsa slavila je protiv Majamija rezultatom 123:95, a do ubjedljive pobjede gosti su došli nakon sjajne igre u trećoj dionici u kojoj su napravili odlučujuću seriju 18:3, nakon čega je prednost samo rasla.

Stef Kari je ubacio 30 poena i tako bio najefikasniji igrač utakmice, dok je Kevin Durent upisao 24 poena uz sedam asistencija.

U ekipi Majamija najbolji je bio Goran Dragić sa 20 poena, uz tri skoka i jednu asistenciju, dok je Keli Olinik na svoj konto zabilježio 14 poena.

Ekipa Minesote je na svom parketu savladala Los Anđeles Klipers 112:106, a u ekipama nije bilo povrijeđenih srpskih košarkaša Nemanje Bjelice i Miloša Teodosića.

Do 14. trijumfa u sezoni Vukove je predvodio Džimi Batler sa 33 poena, uz osam skokova i četiri asistencije, dok je u poraženoj ekipi najbolji bio Ostin Rivers sa 30 poena.

Oklahoma je kod kuće bila bolja od San Antonija 90:87, a na ovom meču se istakao Rasel Vestbruk koji je zabilježio sedmi tripl-dabl u sezoni sa 22 poena, i po deset skokova i asistencija, dok je u ekipi Sparsa najbolji bio Dežonte Marej sa 17 poena i 11 skokova.

Rezultati:

Majami – Golden Stejt 95:123

Minesota – Los Anđeles Klipers 112:106

Oklahoma – San Antonio 90:87

Los Anđeles Lejkers – Hjuston 95:118

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com