ŠOKANTAN PREOKRET: Navijača AEK-a ubio navijač AEK-a, a ne huligani Dinama? - Volim Podgoricu

ŠOKANTAN PREOKRET: Navijača AEK-a ubio navijač AEK-a, a ne huligani Dinama?

Potpuno nevjerovatan preokret u slučaju ubistva navijača AEK-a u Atini

Muškarac osumnjičen za ubistvo Mihalisa Kacurisa, navijača atinskog AEK-a, uhapšen je juče u prijestonici Grčke javljaju tamošnji mediji.

U pitanju je državljanin Grčke i to navijač atinskog AEK-a, koji je već bio u zatvoru zbog učestvovanja u tuči sa navjačima PAOK-a u maju 2017. godine.

Prema informacijama do kojih je došao portal „Zougla.gr“ može se zaključiti da je uhapšeni A. D. možda i nehotice, u bijegu od navijača Dinama i Panatinaikosa, smrtonosno ranio nesrećnog Katsurisa, prenosi Sport klub pisanje grčkog portala.

„Specijalna jedinica grčke policije uhapsila je u četvrtak poslijepodne državljanina Grčke koji je učestvovao i u neredima prije početka finala Kupa između AEK-a i PAOK-a u maju 2017. u Volosu i tada je bio osuđen na 12 mjeseci zatora. Do hapšenja je došlo nakon DNK analize noža pronađenog na mjestu na kojem je Mihalis Kacuris tragično stradao. Radi se o osobi poznatoj organima vlasti iz ranijih slučajeva, a u ovom konkretnom slučaju bilo je dovoljno dokaza da se A. D. zadrži u istražnom zatvoru“, piše „Zougla.gr“.

Tu, međutim, dolazi do obrta, s obzirom na to da se u međuvremenu vjerovalo da je ubistvo počinio jedan od navijača Panatinaikosa.

„Imamo informaciju i da se pomenuta osoba nalazi na fotografiji u noći incidenta prije utakmice AEK-a i Dinama i da je, kako policijski izvori ističu, bio naoružan nožem. Na snimcima sa sigurnosnih kamera koje je pregledala specijalna jedinica atinske policije jasno se vidi da navijač AEK-a, A.D., trči pored Mihalisa Kacurisa i u jednom trenutku se sudara s njim dok su obojica pokušavali da pobjegnu od huligana zagrebačkog Dinama i Panathinaikosa“.

Policija je pronašla nož s tragovima krvi, nakon čega su laboratorijska ispitivanja pokazala da uzorak odgovara Kacurisovoj. Kasnije, kada je urađena analiza uzorka DNK tragovi su vodili direktno ka A. D, rođenog 1988. godine, koji je bio ispitivan i u avgustu nedugo posle tragičnog ishoda tuče u delu Atine Novoj Filadelfiji.

Ovog puta, A. D. tokom ispitivanja priznao je da je bio u blizini Kacurisa, ali negirao da je došlo čak i do nehotičnog kontakta između njih dvojice, već da je nož izgubio tokom incidenta, prenosi Sport klub.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com