SVE PRŠTI OD LUKSUZA Pogledajte novu Jarićevu kuću s pogledom na zaliv! (FOTO) - Volim Podgoricu

SVE PRŠTI OD LUKSUZA Pogledajte novu Jarićevu kuću s pogledom na zaliv! (FOTO)

Bivši srpski košarkaš Marko Jarić tokom svoje više nego uspješne sportske karijere zaradio je toliko da može sebi bez problema da priušti novu kuću.

Jarić je pazario luksuznu vilu u Majamiju, i to tik uz Atlantski okean, a ovih dana bavi se njenim opremanjem. Radnici ne izbijaju iz novog Jarićevog doma i sređuju vilu baš po Markovom ukusu.

Novom ambijentu najviše se raduju njegove ćerkice, koje su nestrpljive da sve bude spremno za useljenje.

Kuća Marka Jarića

Foto: Instagram

Prema fotografijama do kojih smo došli, kuća će biti veoma elegantno i luksuzno sređena. Umjesto zidova kuća je „obavijena” staklom, a u samom dvorištu nalazi se i bazen, te ako se bivšem sportisti ne odlazi na plažu, može da se rashladi u svojoj oazi s pogledom na vodu.

Izgled kuhinje takođe ostavlja bez daha i suvišno je reći da je riječ o najnovijem papreno skupom modelu, koji se može naći u najnovijim časopisima koji se bave enterijerom. Sva stolarija i sanitarija takođe odogovora najnovijim zahtjevima u sferi opremanja životnog prostora.

Kuća Marka Jarića

Foto: Instagram

Kako smo saznali, opremanje kuće će Marka stajati gotovo koliko i sama kuća, za koju je izdvojio nekoliko stotina hiljada dolara. Što znači, djevojka koju Marko bude odabrao kao svoju ljepšu polovinu uživaće u ovoj raskoši, ali će, sudeći po aparatima u kuhinji, morati da bude i domaćica.

(alo.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com