SVI DETALJI VEZE ANASTASIJE I TEA: Kako su se smuvali i šta Ceca misle o Milošu! (FOTO) - Volim Podgoricu

SVI DETALJI VEZE ANASTASIJE I TEA: Kako su se smuvali i šta Ceca misle o Milošu! (FOTO)

Košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji, a do sada je potvrdio vezu jedino sa odbojkašicom Majom Ognjenović i voditeljkom Sofijom Rajović.

Od nedavno kapiten srpske reprezentacije u vezi je sa ćerkom folk dive Cece Ražnatović, Anastsijom, što je “Blic” ekskluzivno objavio.

Iako ni Anastasija Ražnatović ni Miloš Teodosić nisu potvrdili da su zaista u vezi, uveliko se iznose detalji iz njihove navodne romanse, a sve najviše zanima kako su se slavni košarkaš i Cecina ćerka upoznali.

– Cecina ćerka i kapiten naše košarkaške reprezentacije upoznali su se u gradu  zahvaljujući zajedničkim prijateljima nakon što je ona prekinula vezu sa Kostadinom. To je bila ljubav na prvi pogled i ubrzo su počeli da se dopisuju i čuju. Započeli su vezu kada su se sledeći put vidjeli – tvrdi izvor “Blica” blizak Anastasiji i dodaje da Cecinoj ćerki ne smeta što Teodosić živi u Moskvi gdje igra za CSKA.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

– Anastasiji ne smeta što on tamo živi jer vjeruje da njihova veza može da opstane na daljinu. Ima u planu da ide u Moskvu kad god poželi da ga vidi – kaže jedan Anastasijin prijatelj.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Sa druge strane, priča se i da je Ceca zadovoljna zbog Anastasijinog novog dečka, i prema pisanju “Kurira”, pjevačici se sviđa što je Miloš sportista i što se prema njenoj ćerki ponaša kao džentlmen. Takođe, Ceci ne smeta ni što je Teodosić 11 godina stariji od Anastasije.

Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

Međutim, Ceca ne želi da javno priča o ovome.

Ja nisam PR svojoj djeci i stvarno ne mogu to da komentarišem – poručila je Ražnatovićeva.

Printskrin: Prva.rs

Printskrin: Prva.rs

Izgleda da je i Anastasijin brat Veljko takođe oduševljen što je njegova sestra uplovila u romansu sa Teom.

– Anastasiji mnogo znači Veljkovo mišljenje, pa je ovog ljeta i on išao s njom u Rusiju. Oduševio se Teodosićem, odmah su se sprijateljili – navodi izvor “Informera”.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com