“Svijet mu se raspada, već je vidio da dočekuje Nadala sa TREĆOM DOZOM VAKCINE!” Francuzi objavili tekst o Australijan openu, histerija oko Đokovića - Volim Podgoricu

“Svijet mu se raspada, već je vidio da dočekuje Nadala sa TREĆOM DOZOM VAKCINE!” Francuzi objavili tekst o Australijan openu, histerija oko Đokovića

Nastavlja se saga pod nazivom: Australijan open!

Još uvijek ne znamo da li će najbolji teniser planete Novak Đoković igrati na prvom, i njemu omiljenom grend slemu. Juče je osvanula udarna vijest u svijetu “bijelog sporta” kada je Nadal objavio da je pozitivan na korona virus.

Upravo su ova dešavanja bila putokaz francuskim novinarima koji su na popularni teniskom portalu pod nazivom “Mi volimo tenis(We love tennis)” objavili jedan tekst koji komentariše situaciju sa vakcinacijom, Nadalom i Novakom.

Naime, oni su prokomentarisali informaciju da je Rafa pozitivan na korona virus, kao i kako su se mnogi, posebno u Australiji, ophodili prema Novaku.

“Kada vidimo histerijsku krizu australijskih vlasti u vezi Novaka Đokovića, samo što ne poželimo da sve vidimo kao prst sudbine kada smo saznali da je Rafael Nadal, jedan od onih koji su prvi vakcinisani, dobar vojnik i sjajan momak, objavio da je pozitivan na kovid-19. Kao da se cio svijet raspada za Krega Tajlija, koji je već vidio sebe kako dočekuje špansku zvijezdu sa fanfarama i trostrukom dozom vakcine u njegovoj lijevoj ruci”, prenio je pomenuti francuski portal.

Oni su dalje napomenuli i da bi Nadal, koji se vakcinisao nekoliko puta, na kraju ostao kod kuće i ne bi igrao u Melburnu, dok bi Novak mogao da stigne na prvi grend slem.

“Od tada smo shvatili da biti vakcinisan ne sprečava prenošenje zaraze, što je i dalje dilema za ‘srećni slem’ koji je prodao priču o stopostotno sigurnom turniru. Sada može da se dogodi da Novak stigne u zemlju kengura bez vakcine, ali sa gomilom testova za svoj nos, a da Rafael Nadal, što mu nikako ne želimo, ostane kod kuće. Ipak, čini se da je povratak balona vjerovatna stvar s obzirom na probleme prenošenja virusa i otuda možemo da aplaudiramo objeručke jer će se nevakcinisani i vakcinisani naći na istom brodu”, zaključak je u kolumni koju je potpisao Žan Miler, prenosi sportal.blic.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com