MEDVEDEV ISKRENO: Đoković je prvi favorit na US open-u - Volim Podgoricu

MEDVEDEV ISKRENO: Đoković je prvi favorit na US open-u

Danil Medvedev igra u sjajnoj formi, ali je svjestan da će Novak Đoković biti prvi favorit na US openu.

Rus je prošle sedmice osvojio Rodžers kup, dok ga ovog vikenda čeka i završnica na Mastersu u Sinsinatiju protiv zemljaka Rubljova.

“Srećan sam što je u pitanju rusko finale. Nastavljamo da napredujemo, igramo dobro, iako smo prijatelji, bićemo rivali u tom meču” rekao je Medvedev.

Nakon toga osvrnuo se na US open i Novaka Đokovića. Danil Medvedev iako svjestan da igra u sjajnoj formi, veoma je objektivan. Izjavio je da će Novak Đoković biti prvi favorit na US openu.

“Đoković je najveći favorit na US openu. Osvojio je do sada sve Grend slemove, iskusan je i igra na odličnom nivou. Neću da lažem. Ne smeta mu što igra pod pritiskom. Ja ću se truditi da dam sve od sebe i znam da ću, ako zadržim ovaj nivo, imati dobre šanse da odem daleko”, rekao je Medvedev.

Dobra stvar za ruskog tenisera je da protiv Đokovića neće moći da igra prije finala, s obzirom da će biti postavljeni za prvog i drugog nosioca. US open će se igrati od 30. avgusta do 12. septembra

2 komentara

  1. This would be the right blog for everyone who is wants to find out about this topic. You already know a great deal its practically tricky to argue on hand (not that I really would want…HaHa). You actually put the latest spin on the topic thats been written about for several years. Excellent stuff, just excellent!

  2. I seriously loved this post. You describe this topic well. When hiring home contractors it is critical for select a trusted name in construction. Experienced and efficient staff should strive for excellence and pay close attention to every detail of your house.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com