VUKO BOROZAN NIJE IMAO UDES! - Volim Podgoricu

VUKO BOROZAN NIJE IMAO UDES!

Vuko Borozan će zbog povrede propustiti EP u Hrvatskoj na kojem “lavovi” od 13. do 17. januara igraju u grupi C sa Njemačkom, Makedonijom i Slovenijom.

Prva informacija je bila da je zvanično najbolji sportista Crne Gore doživio povredu butnog mišića i ramena u saobraćajnom udesu, ali je istina sasvim drugačija  – 23-godišnji Cetinjanin je pao preko bankine pored puta, kada je izašao iz automobila, pišu današnje Vijesti.

“Dežurnu službu OB Cetinje je u noći 18/19. 12. 2017. u 1.55 časova obavijestio dežurni ljekar iz Jedinice za hitnu medicinsku pomoć na Cetinju da je kod njih primljen V.B. (24) iz Cetinja, sa povredom u predjelu glave i da je on nakon ukazane ljekarske pomoći upućen u bolnicu Danilo I u Cetinju na Odjeljenje hirurgije.

Na lice mjesta je upućen policijski službenik koji je obavio razgovor sa V.B. i njegovim ocem P.B. Oni su mu saopštili da je V.B. zadobio povrede kada se na magistralnom putnom pravcu Cetinje – Podgorica, u mjestu Dobrsko selo, prilikom izlaska iz vozila, kojim je upravljala njegova supruga, spotakao preko bankine i pao, kada je i zadobio povrede.

Dežurni ljekar je saopštio policiji da se radi o lakim tjelesnim povredama, što je i konstatovano u službenoj zabilješci koju je tom prilikom sačinio policijski službenik”, piše u odgovoru Uprave policije na pitanje Vijesti o saobraćajnom udesu u kojem je povrijeđen Borozan.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com