ŽELJKO OBRADOVIĆ SE VRATIO U PARTIZAN: Najtrofejniji trener Evrope 3 godine u voljenom klubu

Sve za ljubav, sve za Partizan, pjevao je nedavno Željko Obradović na jednoj proslavi, a sada je pokazao da se ne radi samo o tekstu pjesme.

Najtrofejniji evropski stručnjak u naredne tri godine vodiće crno-bijele, pošto je postigao dogovor sa svim bitnim stranama u cijeloj priči. Ono što se nedeljama najavljivalo i što je ličilo na bajku ili naučnu fantastiku, postalo je stvarnost! Željko se vratio!

Ovo znači da je Partizan u mogućnosti da za narednu sezonu obezbjedi budžet i napravi respektabilan tim koji bi se borio za titulu na svim frontovima, a prema saznanjima radi se o višemilionskoj svoti. Jasno je da Obradović sigurno ne bi pristao da dođe u klub koji nema najviše ambicije.

 
Navijači Partizana
FOTO: SAŠA PAVLIĆ

Predsjednik Ostoja Mijailović je doveo sportskog direktora Zorana Savića kako bi se Partizan što pre vratio na staze stare slave. A poznato je da su Savić i Obradović u veoma dobrim odnosima, te se može očekivati da zajedničkim snagama poguraj crno-bijele ka svijetloj budućnosti i ka, zašto da ne, samom vrhu evropske košarke.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button