ŽIVOTNA DRAMA: Duletu Vujoševiću će presaditi bubreg! - Volim Podgoricu

ŽIVOTNA DRAMA: Duletu Vujoševiću će presaditi bubreg!

Nisam odlučio gdje ću obaviti operaciju, ali najvažnije je da se osjećam dobro, poručio Vujošević

Trener Limoža Duško Vujošević otkrio je Kuriru da će uskoro obaviti transplantaciju bubrega, ali da još ne zna kada i gdje bi to bilo najbolje da se uradi.

Iskusni košarkaški stručnjak ipak ističe da se oseća dobro i da mu trenerski posao mnogo znači da ne razmišlja o zdravstvenim problemima.

– Razmišljam o transplantaciji bubrega, ali još nisam odlučio gdje ću da uradim operaciju. Najvažnije je da se i pored svega osjećam dobro. Osjećam da mogu još mnogo toga da dam košarci i gledaću da i pored zdravstvenih problema ostanem u ovom poslu – kazao je Vujošević za Kurir.

Na našu konstataciju da su i navijači Partizana i Crvene zvezde spremni da doniraju organ, Dule je kratko odgovorio:
– To me dosta raduje i hvala svima koji žele da mi pomognu. Svestan sam da dijalize nisu lake, ali košarka mi je više od posla, da se ne pretvorim u pravog bolesnika.

Srpski trener je priznao da su male šanse da i naredne sezone ostane u Limožu.
– Vidim da većina srpskih medija nije prenela moj intervju u Francuskoj onako kako sam rekao. Ali da budem iskren, ne postoji obostrana želja da ostanem. Ipak, to ne sme da dovede u pitanje moj rad u Limožu do kraja sezone. Ja sam specijalista za mlade igrače, međutim, ovde samo razmišljaju o NBA – zaključio je Vujošević.

Priznao grešku
NERVOZAN HVATAO BOGDANA ZA GUŠU

Bivši trener Partizana u razgovoru sa Francuzima osvrnuo se i na incident kada je Bogdana Bogdanovića uhvatio za vrat.
– To se nije dogodilo zbog bolesti. Ja sam u Partizanu imao drugu ulogu. Tim je bio sastavljen od igrača kojima sam bio neka vrsta roditelja. Dešavalo se da od deset plata primimo samo dvije godišnje i dosta je stvari izazvalo nervozu. Ali i moja davanja prema tom klubu su mi davala za pravo da ponekad pređem i crvenu liniju – objasnio je Vujošević.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com