Partizan u bazenu osvetio Zvezdu! - Volim Podgoricu

Partizan u bazenu osvetio Zvezdu!

U skroz ispunjenom bazenu na Banjici i neviđene mere obezbjeđenje Vujasinovićev tim je uspio u poslednjoj četvrtini da nadoknadi dva gola zaostatka i trijumfuje.

To je snaga navijača Partizana! Crno-beli vaterpolisti su uz nezapamćenu podršku svojih najvjernijih pristalica ostvarile prvu pobjedu u ovogodišnjoj Ligi šampiona protiv Galatasaraja 10:7 posle nevjerovatnog preokreta.

U jednoj fantastičnoj atmosferi i malo neobičnom ambijentu mladi tim Vladimira Vujasinović slobodno se može reći napravio je rpavi podvig protiv daleko iskusnijeg protivnika koji je imao i vođstvo od dva gola razlike.

Igra čitavog tima je bila na vrhunskom nivou, ali svakako bi trebalo istaći odlične odbrane golmana Rističevića koji je spustio roletnu na svoj gol u drugom poluvremenu.

Neobičnu uvertiru zbog svega što se dešavalo u poslednja dva meseca na relaciji srpski klubovi i navijači – Galatasaraj i posle odlaganja i toga da li će na kraju biti prisustvo publike dozvoljeno, imao je ovaj meč.

Upravo zato su i najvatrenije i najvjernije pirsitalice srpskog kluba poslušale Vujasinovićev poziv da dođu i pomognu njegovom timu da savlada Galatasaraj. Odazvale su se i napravile ambijent za pamćenje, koji je uz neviđene mjere obezbjeđenja protekao bez ijednog incidenta.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com