Adžić zadovoljan: Riješili smo meč već u prvom poluvremenu! - Volim Podgoricu

Adžić zadovoljan: Riješili smo meč već u prvom poluvremenu!

“Odlično smo počeli meč i riješili pitanje pobjednika već nakon prvog poluvremena. U nastavku je došlo do opuštanja što svakako ne može da me čini zadovoljnim. Vjerovatno je i osjećaj zadovoljstva zbog ubjedljivog vođstva učinio svoje.

Ovo nam je dobra lekcija i siguran sam da ćemo od utorka kada nastavljamo pripreme za naredne mečeve, podići nivo treninga i nastaviti da radimo kako radimo od početka sezone”, rekao je Adžić za klubski sajt.

”Plave” su novom pobjedom završile najveći dio posla oko osvajanja prvog mjesta u grupi, koje donosi i lakšeg protivnika u četvrtfinalu, koje je na programu početkom aprila.

Nakon duela protiv Dinamo Sinare u narednom kolu, aktuelne vicešampionke Evrope u potpunosti će se okrenuti pripremama za četvrtfinalne duele.

“Nama je i cilj bio da što prije obezbijedimo prvo mjesto u grupi i da možemo da se bavimo pripremom, prije svega fizičkom za dvomeč u četvrtfinalu. U svakom slučaju pripremićemo se kvalitetno i za Dinamo Sinaru i nakon toga se u potpunosti okrenuti četvrtfinalu i duelima koji nas očekuju početkom aprila. Sve ide planiranim tokom, sve djevojke su prvi dio glavne runde završile zdrave, vjerujem da će se uskoro oporaviti Klara Voltering, a da će za četvrtfinale biti spremna i Suzana Lazović”, zaključio je Adžić.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com