BIVŠA RADNICA PODGORIČKE “KRUNE”: Evo kako se prave HAMBURGERI od 1 euro: LOJ, PAPCI, SOJA, ADITIVI, VINOBRAN… (FOTO) - Volim Podgoricu

BIVŠA RADNICA PODGORIČKE “KRUNE”: Evo kako se prave HAMBURGERI od 1 euro: LOJ, PAPCI, SOJA, ADITIVI, VINOBRAN… (FOTO)

Bivša radnica “Krune”, čiji identitet je poznat redakciji portala “Volim Podgoricu” poslala nam je fotografije na kojima se vidi “materijal” od kojeg se prave hamburgeri, a koje jede veliki broj školske djece u Podgorici jer su – ukusni i jeftini.

krunakruna1kruna3kruna4

Naša čitateljka kaže da želi da skrene pažnju roditeljima na to šta jedu njihova djeca. Ona dodaje da se obraćala inspekcijama, pa čak i bišem ministru rada i socijalnog staranja Predragu Boškoviću, ali da niko nije reagovao. Ova bivša radnica “Krune”, kako kaže, vodi sudski spor protiv biše firme zbog neuplaćenih doprinosa.

Po njenim riječima, inspekcije se najave prije dolaska u kontrolu, tako da prodavci imaju vremena da sve “dovedu u red” prije njihovog dolaska.

“Odgovorno tvrdim, jer sam radila tamo, da se u smjesu za hamburgere stavlja meso od starih goveda, loj, koža životinja, papci, otpad, soja, sojino brašno, vlakna, aditivi, vinobran, kanta od jupola puna leda i začini. Od jednog kilograma te smjese rostiljdžije (od kojih pola nema sanitarnu i radnu dozvolu) prave 12 hamburgera koje pakuju prodavačice, od kojih takođe pola nema sanitarnu zbog gljivica, bakterija i virusa. A batacima, fileu i piletini i po mjesec dana istekne rok. Sve ovo izjavljujem zbog zdravlja naše djece jer su oni najveći korisnici tih proizvoda kao i ostala populacija kako Podgorice tako i cijele Crne Gore”, navodi ova Podgoričanka.

Spremna je, kako kaže, sve ovo ponoviti i svjedočiti pred nadležnom inspekcijom ili organom, ukoliko pokažu interesovanje.

Ona nam je poslala i video snimak koji ne objavljujemo jer se na njemu vide lica zaposlenih u “Kruni”, ali ćemo ga proslijediti nadležnim inspekcijama ili organima ukoliko budu zainteresovani.

Nakon što je portal “Volim Podgoricu” objavio tvrdnje bivše radnice, iz “Krune” su poslali demanti koji možete pročitati u nastavku:

IZ “KRUNE” DEMANTUJU: Svi proizvodi su ispitani, do sada se niko nije žalio

 

(Volim Podgoricu)

18 komentara

  1. Zapravo, zena je sve ove cinjenice iznijela zbog sukoba sa svojim poslodavcem. Kad je vec sve to istina, zasto je ona svo vrijeme cutala o tome? Zena je godinama prodavala taj otrov djeci, i bilo je briga, jer je primala platu za to. Toliko o njenom moralu. Razapet je na trg treba.

    1. Nju.. treba ova govna ka i tebe sto nju sad napadas.. jer kretencino svi su pokusali to i kad su se zaposlili prijavit inspekciji ali njih boli kurac.. ja sam napustio iz tog razloga odmah i prijavio pa niko nije htio ni da cuje za to jer gazda drzi sliku sa milom u sred picerije pa ga zaobilaze u sirokom krugu.. imas li mozga derpe mali pa osudi sto truje narod on i smecari poput njega a ti iiz prve nju.. ko zna kojoj ti organizaciji pripadas????

  2. Upravo tako,ova zena je ovo iz revolta uradila!!!! Gdje si bila do sada?????? U sustini vecina radnika kada dobije otkaz ili ode iz neke firme nesto slicno ovome uradi!!!!
    Zar mislis da si se osvetila?????
    Hm!!!!!!!

  3. Ovo ne bi objavila da ti placaju doprinose kokosko jedna. Sto to nijesi objavila prije sram te bilo i tebe i te za koje si radila i radices. Pi pi pi. Trujete djeci a za to i ti i ostali treba da odgovarate. Oni zbog djela a ti kao saucesnik zbog skrivanja istog.

  4. A jeste li realni da se oko ovoga svadjate botovi jedni, e kuku, vidji kakva vijest, a vi spinujete pricu, a na prinudni rad bi vas poslao, brze bi sagradio autoput od Japanaca, a kamoli Kineza… E samo se sjetite Seselja i Hansa Kolcijusa, botcine mrzne, mrs!

  5. Ja sam kupovala bas hamburgere i bili su mi ukusni , ali sam prestala otkad sam jednom duze cekala i vidjela ponasanje zaposlenih.
    Bilo nas je jedno desetak u redu , cekali smo poruceno i kad je to bilo gotovo poceli su da dijele. Odjednom se pojavila osoba sa metlom/cetkom i pocela da mete pored mene, ja sam je zacudjeno gledala,ali ona nista , cak sam se i pomjerila malo . Ona nastavlja i nevjerovatno ali istinito , ona slam iz cekaonice mete iza one vitrine , pa pored rostilja i tamo u neku prostoriju nastavi.
    Od tada jmoja noga u Krunu vise nije krocila ,nit ce.
    PIh,sta rade kad ne gledamo!

  6. Uzmete cijenu hamburgera od 1 euro, zatim oduzmete troskove (salveta, pakovanje, prilozi, struja, radna snaga, zarada) koliko li ih kosta onda to meso sto stave, 15 centi? E onda sam sasvim siguran da ide strasno kvalitetno meso.. 🙂

  7. Sad nesto mislim… Ja ne znam koliko nas je iz generacije kad je “Mugi” naredio da se sva mjesta sa brzom hranom moraju zatvoriti do ponoci. I onda smo poslije grada svi morali ici u “Krunu” jer je to jedino radilo… A sad vidim da se “gosh” direktor preziva Mugosa.. ? Hmmm.

  8. A neka kazu ovi koji se prave pametni… Kome da se prijavi… Prijava je uvijek bilo,jer sam i ja radio tamo..Nema kome da se prijavi…. Ali zato je najbolje ne kupovati tamo,i sve je rijeseno…

  9. Sve mi je jasno ali kako gospodin mugosa moze da laze ovako to mi ne ide u glavu sve znam radio sam tamo NE JEDITE TAMO otisao sam posle 2 dana.Eto tako

  10. Žena je do sad bila đe i svi zaposleni koji moraju da ćute i trpe. Nije važan motiv njene odluke da ovo objelodani. Bitno je da je to uradila, a nije da ne treba hrabrosti za to! Svaka čast gospođo!

  11. Ovo su gluposti, jer meso za hamburger ima svoj postupak. Meso se usoli i mora da stoji 24 sata, a to su ove kese. Kasnije se obradjuje i melje za hamburger. Naravno da mora promeniti boju jer oksidira. I jabuka posle pola sata kad se preseče oksidira. Ovo je samo način kako neko privlači pažnju na sebe.

    1. Samo ne znam kakvu boju dobiju papci posle 24h, smece od hrane, ostavi hamburger da se ohladi pa ga onda pojedi ako mozes…

  12. Jednom sam otisao tamo…dismr im u lokalu na smece. Povraca mi se od mirisa onog rostilja. Debeli momak sto vrti one pljeke, treba da dobije beneficirani radni staz, a vi ljudi sto jedete tamo, divim se vasoj hrabrosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com