SKANDAL NA TRENINGU MUŠKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE CRNE GORE: Poslije napada na njega, selektor podnio ostavku - Volim Podgoricu

SKANDAL NA TRENINGU MUŠKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE CRNE GORE: Poslije napada na njega, selektor podnio ostavku

Crna Gora je ostala bez selektora muške reprezentacije nakon skandala na večerašnjem treningu.

Naime, Ljubomir Obradović neće predvoditi nacionalni tim poslije verbalnog duela sa bivšem reprezentativcem Stevanom Vujovićem i bratom takođe bivšeg člana “lavova” Vladana Lipovine, Vukana.

“Rukometni savez Crne Gore šokiran je postupkom od strane bivšeg reprezentativca Stevana Vujovića, koji je zajedno sa Vukanom Lipovinom i trećom nepoznatom osobom na vandalski način prekinuo trening reprezentacije. Sve što se dešavalo na večerašnjem treningu, biće procesuirano od nadležnih državnih organa.

Sa žaljenjem konstatujemo, i razumijemo da je nakon incidenta selektor Ljubomir Obradović podnio ostavku, jer smo i sami zaprepašćeni postupkom bivšeg reprezentativca, kome se pridružio bivši juniorski reprezentativac Vukan Lipovina (brat Vladana Lipovine), i treće lice koje je nepoznato.

Nećemo dozvoliti da nam igrači smjenjuju selektora, a takođe ni ulica neće određivati selektore nacionalnih reprezentacija.

Zahvaljujemo se Miloradu Davidoviću i Petru Kapisodi, koji ce zajedno predvoditi reprezentaciji u ovom dvomeču sa Švedskom i Rusijom”, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore.

Lipovina od juna ne igra za reprezentaciju, kada je imao nesporazum sa selektorom Obradovićem tokom mečeva baraža za odlazak na Mundijal protiv Rusije.

Crna Gora će u četvrtak gostovati Švedskoj, a tri dana kasnije dočekati Rusiju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com