INCIDENT U SKUPŠTINI: Radulović uhvatio za vrat Radunovića, pa ga udario (VIDEO) - Volim Podgoricu

INCIDENT U SKUPŠTINI: Radulović uhvatio za vrat Radunovića, pa ga udario (VIDEO)

Poslanici Demokratskog fronta (DF) danas su nakon što je ukinut imunitet njihovim poslanicima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću ušli u Skupštinu Crne Gore i napali poslanike Demokratske partije socijalista (DPS) vrijeđajući ih i gurajući.

UŽIVO IZ SKUPŠTINE: “Atmosfera kao da se čeka derbi…” (VIDEO)

MANDIĆ I KNEŽEVIĆ ČEKAJU HAPŠENJE U SKUPŠTINI: Građani se razilaze… (FOTO/VIDEO)

 PODGORICA: Skupština ukinula imunitet Mandiću i Kneževiću
PROTEST ISPRED SKUPŠTINE: STIGLI LIDERI URE I DEMOKRATA (FOTO, VIDEO)
PODGORICA PUNA POLICIJE
PODGORICA: DIM U SALI SKUPŠTINE

PODGORICA: “Opšta tuča u holu Skupštine, neko iz DPS-a dobio batine”

 

Padale su teške riječi kao što su “lopovi” i “ološu”

Došlo je i do guranja između poslanika DF-a i policije.

(Vijesti)

6 komentara

  1. Sta je ovo?U kojem vijeku zive ovi musketari?Kad se foliraju da su junaci toliki sto su se toliko onda ufrcili?Prpa!!Da su ok i da nisu upleteni u demonstrante onda se nebi mnogo sjekirali oko toga. Ali izgleda su se totalno uprpali jer znaju sto ih ceka.

  2. Ovo ne valja i ne sluti na dobro!
    Sramotno ponašanje poslanika koji vređaju i maltretiraju svoje kolege. Ovoliko bezobrazštine i nepoštovanja nedostojno je i služi im na čast!

  3. Ovo je bruka kako ovakvi ljudi da vode i prestavljju svoj narod kad se ovako ponašaju. Mjesto da oni pokažu narodu kako treba civilizovano da se ponaša oni se vataju za vratove i psuju. Pogotovo ovaj radulović i to se takoreći dernja da je on poslanik. Ovo treba baš strpat za ovcama jer izgleda da mu jedino tamo odgovara……

  4. Komunjarski sin, mafijas, lopov, ustasko- siptarska ulizica Milo Djukanovic i njegova srbomrzna natovska banda broje posljednje dane na vlasti!

  5. Fantastic site you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com