Nova direktna linija Dubai-Tivat - Volim Podgoricu

Nova direktna linija Dubai-Tivat

Najveća lowcost kompanija sa Bliskog Istoka, Flydubai, zvanično je najavila tri nove destinacije za predstojeću ljetnju sezonu, među kojima je i Crna Gora, povezana direktinim letom Dubai-Tivat.

Ovim strateškim postupkom, Tivat ulazi u avio-mrežu direktnih letova sa „zalivskom državom“ Ujedinjenih Arapskih Emirata, od juna do septembra 2017. godine.

-Nakon Bangkoka na Tajlandu, koji je Flydubai-u bio izazovna destinacija u prethodnoj kalendarskoj godini, ove turističke sezone sa Dubaijem uvezujemo Batumi u Gruziji, Kabalu u Azerbejdžanu i Tivat u Crnoj Gori. Zahvaljujem državnim i turističkim poslenicima sve tri države na profesionalnom tretmanu i ophođenju, kao i odličnim viznim uslovima za stanovnike UAE-a i zemalja Golfa uopšte – istakao je izvršni direktor kompanije Flydubai Ghaith Al Ghaith.

Prva Flydubai tura ka Crnoj Gori biće organizovana 23. juna, a letovi će se obavljati sve do 25. septembra, dva puta sedmično, ponedeljkom i petkom.

Podsjeća se da je prvi „vazdušni most“ između Ujedinjenih Arapskih Emirata i mediteranske destinacije Crne Gore temelji se na promotivnom čarter letu koji je realizovan 3. oktobra prošle godine, na relaciji Dubai -Tivat, kada je više od 150 gostiju, predstavnika privrednih i medijskih institucija iz UAE boravilo u marini za superjahte i luksuznom nautičkom naselju Porto Montenegro.

Radio Tivat

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com