RAZVEO SE NAKON 18 GODINA BRAKA ZBOG NJE: Otkriveno kako je Glogovac upoznao i zavolio drugu suprugu - Volim Podgoricu

RAZVEO SE NAKON 18 GODINA BRAKA ZBOG NJE: Otkriveno kako je Glogovac upoznao i zavolio drugu suprugu

Nebojša Glogovac nedavno je postao tata treći put, a njegova druga supruga Milica Šćepanović na svijet je donijela Sunčicu u oktobru prošle godine.

“Glogovac je divan otac. Pored toga što je tu stalno uz svoje sinove i što njima posvećuje pažnju, on je sjajan tata i Sunčici, koju je dobio krajem godine. Nevjerovatno kako mu uloga oca leži i u ovim poznim godinama. Svi su mislili da možda neće imati živaca da se sada bakće sa malim djetetom, međutim, on je sve iznenadio. Non-stop je uz Sunčicu, a supruzi Milici pomaže bukvalno oko svega, i ništa mu nije teško, za razliku od mnogih drugih muškaraca koji ne vole pretjerano da učestvuju u toj vrsti aktivnosti”, priča izvor blizak glumcu Nebojši Glogovcu  i otkriva kako protiču prvi mjeseci od rođenja njegove ćerke Sunčice:

foto Aleksandar Jovanović

“Ona je mnogo dobra beba, iako kao i sva djeca ponekad plače, nije od onih previše zahtjevnih, a Glogovac je vrlo posvećen otac. Nema problem ni da joj i sam promeni pelene, ni da je okupa, nahrani. Naprotiv, uživa u tome, što umnogome znači i Milici. Kad god je umorna ili želi da odspava ili da ode na piće sa prijateljicama, on je bez pogovora odmeni i to i njoj mnogo znači”, otkriva izvor, navodeći da njegova sadašnja supruga Milica nije ni pretpostavljala da će on tako dobar otac biti i po treći put.

foto Instagram Printscreen

“Nisu oni planirali dijete. To se jednostavno desilo. Bilo je očekivano svakako da Milica želi dijete, s obzirom na to da je Sunčica njeno prvo, a da je 13 godina mlađa od Glogovca, ali nije na tome insistirala, niti ga je pritiskala. Čak i da nisu imali dijete, to ne bi ugrozilo njihovu vezu i emocije koje su još tada bile prilično čvrste. Međutim, on je želeo dijete, i tako se jednostavno i desilo. I on je sada sigurno jedan od najboljih očeva. I njegovi sinovi Gavrilo i Miloš iz prvog braka prihvatili su Sunčicu kao rođenu sestru i jako su srećni što je ona došla na svet. Nemaju nikakav problem s tim što su deca različitih majki. Sve im je lijepo objašnjeno i sve su dobro primili”.

Ranije se dosta spekulisalo o tome kako je zapravo Nebojša Glogovac upoznao svoju sadašnju suprugu.

“Iako se još prije dvije i po godine pričalo o njegovom razvodu od supruge Mine, sa kojom ima dva sina, i iako se nagađalo o razlozima, nikome nije bilo poznato šta se zapravo dogodilo. Glogovac je uvijek govorio s velikom ljubavlju o bivšoj supruzi, pa razvod niko nije očekivao. Čak je i sam Glogovac ove navode demantovao više puta. Nešto kasnije mediji su saznali za njegovu vezu sa 13 godina mlađom Milicom, a ubrzo je ona ostala u drugom stanju. Nikad međutim javnosti nisu bili poznati detalji ove priče. Kako se i kada dogodilo da njih dvoje ipak uplove u vezu, i da li je glumac imao previranja oko toga”, otkriva izvor blizak paru.

foto Nebojša Mandić

“Milica i on su se znali i mnogo pre nego što su počeli da se viđaju. Ona je bila jedna od reporterki na projektu Survivor i bavila se novinarstvom, ali je često radila i kao organizator na snimanjima domaćih filmova i serija. Tako su se u stvari i sreli prvi put, i odmah su se desile varnice”, priča izvor, i objašnjava kako su i uprkos očiglednoj hemiji koja se mogla osetiti između njih dvoje, u prvo vrijeme oni dugo bili samo prijatelji.
“Bilo je očigledno uvek da njih dvoje imaju simpatije jedno prema drugom, mnogo jače nego što su one među običnim poznanicima i saradnicima. Bilo je tu nečeg većeg od prijateljstva, mada ni jedno ni drugo nisu dozvoljavali sebi da o tome razmišljaju, jer je Glogovac bio oženjen, a i otac dvoje djece”, kaže izvor, i dodaje:

“Ipak primjećivalo se kad ćaskaju na setu da se sviđaju jedno drugom više nego što bi možda trebalo. Naravno, on tada nije ni razmišljao o razvodu, niti je bilo između njih bilo šta fizički. Međutim, vremenom su se emocije razvijale, a Glogovac je nevezano za to imao krizu u braku koja je trajala već neko vrijeme. I onda su stvari krenule da se dešavaju na snimanju filma Skidanje prije tri godine. On je imao ulogu u ovom filmu, a Milica je bila organizator na tom snimanju”, priča izvor, navodeći i to da je njihova romansa trajala godinu dana prije nego što je postalo poprilično ozbiljno i prije nego što je glumac odlučio da definitivno stavi tačku na svoj brak dug skoro dvije decenije.
“Njegov razvod od Mine s druge strane nije imao nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, i nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica”, završava izvor priču.

1 komentar

  1. whoah this weblog is excellent i love reading your articles. Stay up the good paintings! You already know, lots of persons are looking round for this info, you can aid them greatly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com