Početna » PG INFO » Aktuelno » PODGORICA: “Dođi ti ovamo! Prebiću ti sinove, a tebe ću za uši da izvučem”

PODGORICA: “Dođi ti ovamo! Prebiću ti sinove, a tebe ću za uši da izvučem”

Buran službeni kolegijum u podgoričkoj Komunalnoj inspekciji prije nekoliko dana, završen je podnošenjem krivične prijave protiv jednog od starješina Željka Milutinovića. Njega je prijavio kolega, inspektor Željko Brnović, a predmet se trenutno nalazi u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Prema saznanjima Dnevnih novina, incident se dogodio 9. marta, oko osam časova ujutro. Navodno, tokom verbalnog sukoba Milutinović nije imao fizički kontakt, iako se prema kazivanju podnosioca prijave zalijetao ka njemu, ali su ga u tome spriječile kolege.

“Dođi ti ovamo! Prebiću ti sinove, a tebe ću za uši da izvučem”, parafrazirao je Brnović u krivičnoj navodne prijetnje koje mu je uputio Milutinović.

DN saznaju da Milutinović još nije saslušan u policiji, jer se već nedjelju dana čeka ocjena nadležnog Osnovnog državnog tužioca.

Check Also

OLUJNO NEVRIJEME U POLJSKOJ: Poginuo gradonačelnik Volomina

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Misica pronađena mrtva u svom stanu

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

6 Komentari

  1. Kakva laž. Ovi novinari plasiraju neprovjerene informacije. Ovaj Brnović je poznat kao tračara i čovjek kratkog fitilja čija riječ nema nikakvu težinu. Inače spreman na svašta. Milutinović je divan čovjek, miran, staložen i vrlo kulturan. Komunalni inspektori su imali sreće što su ovakvu ljudinu dobili za šefa. Nije njih niko razdvajao niti je istina ovo što je objavljeno !

  2. A Milutinovica su pocerali iz policije zbog svega i svacega i ko zna sta je to tamo raspad sistema kad je on sef.

  3. Zeljko Milutinovic je covjek koga si izbacili iz policije zbog odavanja informacija narkodilerima. Uzimao ne pare iz Komunalne policije pa ga je pocerao onaj ludak Jankovic i sad ja on posten smijesno kockar i nervni bolesnik ima papire

    • Vidi se da negativne komentare ostavljaju neki nepismeni likovi. Milutinovic je covjek na svome mjestu, bez mrlje u zivotu i karijeri.

    • Milutinovic je najbolje covjek i radnik u ovom gradu!!!

      • lazni tekstovi nekakvih kvazi novinara, ka sto je ova koza nimfomanka. za 100 eura ili “malo ljubavi” ce objaviti sta oces. okle njoj prijava iz policije??? moze ko oce poci i prijaviti da mu je neko svasta rekao i to objave jer se novinarima daju prijave, a covjeka povlace po novinama i brukaju. kakvoga novinarstva crnoga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *