Ekonomski fakultet šampion u futsalu - Volim Podgoricu

Ekonomski fakultet šampion u futsalu

Studenti Ekonomskog fakulteta novi su šampioni Studentske lige Crne Gore u futsalu. U prepunoj Sali Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore, “Ekonomisti” su savladali “Pravnike” i po drugi put se okitili titulom šampiona.

Poveli su Ekonomisti preko Bojanića, nakon odlične akcije poslije prekida, a na 2:0 povisio je Gardašević iz odličnog kontranapada. To je bio i rezultat poluvremena. U drugom poluvremenu i jedni i drugi su imali svoje šanse, ali su golmani bili na visini zadatka.

U samom finišu, Pravnici su krenuli na sve ili ništa, sa igračem – golmanom u polju, a rizik im se nije isplatio. Ekonomisti su odlično branili višak, a iz kontranapada preko Fuštića u 39. i 40. minutu stigli do ubjedljivih 4:0.

Zanimljivo, istim rezultatom došli su i do prve titule 2015. godine, protiv Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Ekonomski fakultet – Pravni fakultet 4:0 (2:0)
Strijelci: Bojanić 4, Gardašević 16, Fuštić 39, 40
Ekonomski fakultet: Asanović, Vešović, Mašanović, Gardašević, Nikolić, Rabrenović, Radulović, Bojanić, Lakić, Fuštić, Miličić, Boljević.
Pravni fakultet: Vučinić, Gačević, Vukčević, Radulović, Vukićević, An. Mijović, Mitrović, Janković, Darmanović, Ivanović, Adžić, Al. Mijović.

U utakmici za treće mjesto, pobjednik je gotovo odlučen u prvom poluvremenu. Iako su momci sa Arhitektonskog fakulteta poveli već u prvom minutu, prošlogodišnji šampioni su do poluvremena poveli sa ubjedljivih 5:1. U nastavku su uvećali prednost (7:1, 8:2), unijeli su igrači Arhitektonskog malo neizvjesnosti sa tri brza pogotka, ali su se domci konsolidovali, rutinski priveli meč kraju i zasluženo osvojili bronzu.

Studentski dom PG – Arhitektonski fakultet 9:5 (5:1)
Strijelci: R. Bojović 4, 15, 30, 39, Lj. Konatar 5, 29, S. Konatar 14, 28, Gojačanin 19 za Studentski dom PG, Ćuković 1, Kuljići 25, 31, 34, Vukićević 33 za Arhitektonski fakultet.
Studentski dom PG: Kanalić, Gojačanin, Čolović, Femić, S. Konatar, Alavać, Lj. Konatar N. Konatar, R. Bojović, N. Bojović.
Arhitektonski fakultet: Petrović, Maliković, Vukićević, Bulatović, Kuljići, Dabović, Ćuković.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com