UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Mislili smo da se snima film! - Volim Podgoricu

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Mislili smo da se snima film!

Policijska inspektorka Gordana Milanović koja se slučajno našla u blizini mjesta u centru Beograda u Ulici carice Milice na kom je 29. aprila 2013. ubijen rođeni brat Luke Bojovića, Nikola, ispričala je danas pred sudom da joj je scena sve izgledalo tako da je pomislila da se snima film.

Ona je navela da joj je čovjek koji je pucao u Nikolu Bojovića, po načinu na koji je držao pištolj, djelovao kao amater.

Foto: Privatna arhiva

“Čula sam pucanj, učinilo mi se da je petarda. Ja sam bila na 80 do 100 metara odatle. Kada sam pogledala, vidjela sam čovjeka sa pištoljem u ruci”, ispričala je ona i navela da je zapazila da je onaj koji je upucan dugo izdržao da ne padne, a da je ubica nastavio da puca i da praktično kruži oko njega.

“S te razdaljine nisam mogla da mu vidim lik i ne bih mogla da ga prepoznam. Ima je kapu ili kačket, zapazila sam maskirni prsluk, kao ribarski”, ispričala je policijska službenica i dodala da tada nije znala ko je žrtva, ali da je uz Nikolu Bojovića ostala do dolaska policije.

Ni njen kolega Branislav Stojanović nije mogao da prepozna ubicu, jer je prolazio kolima kada su se začuli pucnji, ali nije vidio šta se dogodilo.

Pred sudom je danas svjedočio i Uroš Denčić, koji iz djetinjstva poznaje optužene Miloša Delibašića i Miloša Vojnovića, a koji je kako je ispričao toga dana slučajno bio u blizini mjesta zločina, jer je za firmu “Štrabak” radio na trotoaru Ulice carice Milice.

“Čuo sam kao zvuk kapisle, mislio sam da je to snimanje scene za film, koji se tih dana snimao. Nisam obraćao pažnju, ali sam primijetio čoveka koji je imao taman kačket i jaknu koji je otišao ulicom Maršala Birjuzova”, rekao je on.

Podsjetimo, za ubistvo Nikole Bojovića optužen je Saša Cvetanović, koji je danas u sudnici protestvovao zbog toga što je njegova slika objavljena u medijima, pa bi svjedoci na osnovu toga mogli da ga prepoznaju zbog toga.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com