Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » Muškarci koji previše vremena provode u teretani su loši u seksu?

Muškarci koji previše vremena provode u teretani su loši u seksu?

Naučnici su došli do zaključka da je trening usko povezan sa seksualnim nagonom. Iako je veoma dobro trenirati i voditi fizički aktivan život, postoje oni koj pretjeruju sa odlaskom u teretanu. Takvi muškarci imaju veoma loš seksualni život, makar tako tvrde naučnici. Oni kažu da ovi mušakrci svu energiju troše na teretanu i da sav testosteron korsite na dizanje velikih težina i agresivne treninge. To dovodi do velikog umora, zbog kojeg nemaju često seksualne odnose, i do seksualne nezainteresovanosti.

Istraživanja su pokazala da su ovakvi muškarci preokupirani sobom i da samo misle o svom izgledu, pa zbog toga ni ne razmišalju o seksu. To se možda nekima čini kontradiktornim, ali kada bolje pomislite, kako muškarci koji provedu po šest sati dnevno u teretani stignu da urade bilo šta osim da jedu i spavaju.

Problem kod ovih muškaraca je psihološke prirode i oni moraju dobro da razmisle o svom sljedećem koraku. Fitnes jeste zdrav i trening jeste dobar za naš organizam, ali samo onda kada se umjereno i povremeno koristi. Ako prekomerno trenirate i maksimalno opterećujete vaše tijelo, možete imati ozbiljnih zdravstvenih problema, jer se vaše tijelo neće dovoljno odmarati. Ovo može dovesti i do srčanih problema.

Dakle momci, smanjite odlazak u teretanu i posvetite se vašim djevojkama. Vidjećete da ćete biti mnogo srećniji.

(Muski magazin)

Check Also

VJEROVALI ILI NE?! Ova žena je SPAVALA sa MILION muškaraca!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

TRI DOMINANTNA ZNAKA: U njihovom krevetu ZNA SE ko vodi GLAVNU riječ!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *