Hoće li Momir Bulatović biti kandidat na predsjedničkim izborima? - Volim Podgoricu

Hoće li Momir Bulatović biti kandidat na predsjedničkim izborima?

Uprkos medijskim spekulacijama da će Momir Bulatović biti kandidat Demorkatskog fronta (DF) na predsjedničkim izborima 2018. godine, jedan od lidera Fronta Andrija Mandić demantovao je te navode.

Mandić je u razgovoru za FOS podsjetio da Bulatović ne želi da se vrati u politiku, te da nije zainteresovan za funkciju predsjednika Crne Gore.

“Momir Bulatović rekao je da želi da se bori protiv NATO-a, ali da ne želi da se vraća u politiku. Iz razgovora sa njim nijesam primjetio namjeru i želju da se aktivno uključi u politiku”, kazao je Mandić.

Nakon što je Bulatović javno pružio podršku Frontu 28. aprila ispred Skupštine na Cetinju, mediji su spekulisali o njegovom velikom povratku na političku scenu.

Sumnje su podgrijane kada su lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević svoje nedavno putovanje u Moskvu obrazložili time da traže najboljeg “nezavisnog” kandidata kojeg bi ovaj politički savez podržao.

Mandić je u razgovoru za FOS saopštio da ima jasne planove kako da mijenja Crnu Goru.

“To ćemo uraditi u najskorije vrijeme kada ćemo se pojaviti sa predlogom predsjedničkog kandidata kojeg će moći da podrže svi iz opozicije. Računam da će Demokratski front imati tu privilegiju da upravo čovjek koga smo mi podržali bude predsjednik Crne Gore”, zaključio je Mandić.

(Fosmedia)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com