DIRLJIVO: Za rođendan ga je iznenadio – preminuli otac! (VIDEO) - Volim Podgoricu

DIRLJIVO: Za rođendan ga je iznenadio – preminuli otac! (VIDEO)

Upravo se to, nažalost, dogodilo Džonatanu iz Mičigena i njegovoj sestri Čendler. Ovaj mladi Amerikanac i ljubitelj metal muzike bez oca je ostao u aprilu, dva meseca pre svog 16. rođendana, prenosi “24 sata”.

Pre nekoliko dana, kada je navršio 16. godina, Džonatanu sigurno nije bilo do slavlja, a još je manje verovatno razmišljao o poklonima.

No, o tome je unapred razmišljao njegov sada pokojni otac… Šta se tačno dogodilo, opisala je slavljenikova sestra na Fejsbuku u objavi koju je podelilo više od 105.000 ljudi.

– Danas je 16. rođendan mog malog brata i prvi rođendan koji je slavio bez oca. Pre oko mesec dana ostavila sam ga na lekcijama iz sviranja gitare, a jedna od njegovih učiteljica ovog instrumenta, rekla mi je da nešto moram da vidim. Kada mi je pokazala, pala sam na kolena… Jednostavno, nisam mogla da verujem. No, čuvala sam tajnu sve do njegovog rođendana – napisala je Čendler na Fejsbuku.

– Jutros sam se probudila, pokupila brata iz škole i preko očiju mu stavila povez. Odvezla sam ga do muzičkog centra, a ono što se dogodilo možete videti na snimci. Srećan ti rođendan, prijatelju. Tata je toliko ponosan na tebe. Volim te više nego što to mogu opisati reči – zaključila je svoju objavu Džonatanova sestra.

Njihov je otac, naime, Džonatanu nekoliko dana pre smrti kupio gitaru i priredio mu iznenađenje koje će pamtiti do kraja života.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com