PODGORIČANIN ZAMALO POBJEGAO POLICIJI KROZ PROZOR: Našli mu drogu u stanu - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN ZAMALO POBJEGAO POLICIJI KROZ PROZOR: Našli mu drogu u stanu

Službenici Uprave policije MUP-a  Centra bezbjednosti Podgorica su danas postupajući po operetivnm podacima lišili slobode Podgoričanina D.B. (44)  zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici CB Podgorica su, 27.06.2017. godine, postupajući po operativni podacima u saradnji sa nadležnim tužilaštvom a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.B. (44) iz Podorice. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 560 grama praškaste materije braonkaste boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin. Takođe su pronađene ukradene registarske oznake koje je CB Podgorica potraživao i više komada municije različitog kalibra.

D.B. je primjetivši policijske službenike pokušao da se da u bjekstvo kroz prozor stana koji koristi, što su policijski službenici spriječili.

Pronađena i oduzeta opojna droga i predmeti će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je  naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neovašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com