GOLUBOVCI: Zhvalnice za organizaciju “Dana krapa” - Volim Podgoricu

GOLUBOVCI: Zhvalnice za organizaciju “Dana krapa”

Opština Golubovci organizovala je povodom manifestacije „Dan krapa“ prijem za predstavnike instiucija i pojedince koji su svojim angažovanjem doprijenili da ovogodišnja organizacija ponese epitet do sada najuspješnije. Predsjednik opštine, gospodin Dušan Radonjić, uručio je ovom prilikom zahvalnice za saradnju i doprinos u organizaciji manifestacije nevladinim organizacijama Udruženje ribara „Zeta“ i „Carp protect team“, zatim gradskim preduzećima: „Čistoća“, „Zelenilo“, „Tržnice i pijace“, „Parking servis“ i „Agencija za stanovanje“, Komunalnoj policiji i Komuinalnoj inspekciji, kao i lokalnim: Nenadu – Mišku Rašoviću, Davoru Vuksanoviću, te Dejanu i Zdravku Matanoviću.

Ministarstvu  poljoprivrede uručena je plaketa za doprinos u organizaciji manifestacije, a istom su nagrađeni i Milan Bukarica, Vesna Dedić i Ilija Aleksić, članovi stručnog žirija koji su na dan manifestacije imali zadatak, nimalo zahvalan, da odluče ko je spremio najbolje tradicionalno jelo od krapa i čija je riblja čorba najbolja.

Ovogodišnja manifestacija imala je i humanitarni karakter. Po prvi put, po unaprijed određenim promotivnim cijenama, prodavani su riblji specijaliteti, pivo i vino. Na svečanosti je odlučeno da ostvareni prihod u iznosu od 1600€ bude uplaćen na opšti račun Teletona, kako bi se pomoglo djeci koja boluju od kancera, a kojima fond za zdravstvo ne pokriva troškove liječenja.

Na ovaj način želimo da pošajemo jasnu poruku da cilj ove manifestacije nije komerciajlizacija, već je namjera organizatora bila da ukažemo na bogatstva Skadarskog basena, da posjetioci imaju mogućnost da probaju jela od krapa, po unaprijed određenim promotivnim cijenama, i da sve ono što se na taj način prikupi ide u humanitarne svrhe – kazao je predsjednik GO Golubovci Dušan Radonjić

Plakete za doprinos u organizaciji manifestacije dobili su i domaćin
manifestacije – Eco resort „Plavnica“, restorani „Kings“ i „Jezero“, hotel „Aria“, JU „Sergije Stanić“, i Ljubo Novaković. Svi oni su, svojim zalaganjem kroz akciju promotivne prodaje, učestvovali u sakupljanju sredstava, u čemu im je pomogao i generalni sponzor kulturno-zabavnog programa „Carlsberg Montenegro“. Nagrađeni su na svečanosti iskazali zahvalnost, pohvalili ovogodišnju organizaciju, i najavili punu podršku već od sljedeće godine sada već tradicionalnoj manifestaciji „Dan krapa“.

1 komentar

  1. An impressive share, I just now given this onto a colleague who had previously been doing a small analysis with this. Anf the husband in reality bought me breakfast simply because I found it for him.. smile. So i want to reword that: Thnx with the treat! But yeah Thnkx for spending some time to talk about this, Personally i think strongly about it and really like reading much more about this topic. If possible, as you become expertise, can you mind updating your blog post with additional details? It really is highly ideal for me. Massive thumb up for this writing!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com