Početna » NOVOSTI » Društvo » Počela online prodaja ulaznica za Lake fest

Počela online prodaja ulaznica za Lake fest

Online prodaja ulaznica za 7. izdanje Lake festa, koji će se održati od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću počela je danas. Kako su saopštili organizatori, ulaznice se mogu kupiti u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, a od ponedjeljka će biti dostupne i u Crnoj Gori.

 

Komplet ulaznica košta  25 eura, a cijena jednodneve ulaznice je 10 eura.

“Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio, u Srbiji na svim prodajnim mjestima Eventima, a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba. U Crnoj Gori prodaja karata kreće od ponedjeljka, 17. jula i mogu se kupiti u Nikšiću u NK pabu i Podgorici u Motenegro caffe pabu”, navodi se u saopštenju.

Ovogodišnji učesnici festivala su Mikrokozma, Buč Kesidi, Justin's Johnson, Gomila Nesklada, Zabranjeno pušenje, Hladno pivo, BandX, Parampaščad, OPG, Gru, Natali Dizdar Galija, Bad Copy, Talisco, Freedom, Porto Morto, Pero Defformero, Mortal Kombat, Neverne Bebe, Kiril Djaikovski i Samostalni Referenti.

“Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura. Generalni sponzori Lake festa su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija”, kazali su .

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me i zvaničnoj fejsbuk stranici Lake Fest.

 (Rtcg)

Check Also

Nema više “Južnog Jadrana”, sva imovina kod Čedomira Popovića

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

LAKE FEST: Evo KO SVE dolazi na najveći crnogorski rok festival!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *