Početna » ŽIVOT + » Showbiz » Bojan Lexington bend: U Podgorici sam živio skromno

Bojan Lexington bend: U Podgorici sam živio skromno

Bojan Vasković, pjevač Lexington banda, se devedesetih godina, kao osnovac, preselio iz rodnog Sarajeva u Podgoricu. U glavnom gradu Crne Gore živio je nekoliko godina da bi potom sa porodicom novi život počeo u Beogradu.

Vrijeđa ga pisanje pojedinih medija što pišu da je u Podgorici živio na rubu siromaštva.

“Pojedini mediji loše su prenijeli moju izjavu povodom toga. Nikada nisam rekao da sam živio u siromaštvu. Istina je da mi jesmo tokom rata izbjegli u Podgoricu posredstvom Crvenog krsta, ali brzo smo se snašli i nismo oskudijevali ni u čemu. U tom periodu bile su popularne razne stvari, poput “air max” patika, koje su sva djeca nosila, međutim, sestra i ja vaspitavani smo da budemo skromni i nikada nismo žudjeli za takvim nebitnim, trivijalnim stvarima. U našoj porodici oduvijek su se cijenile prave vrijednosti”, priča popularni pjevač.

Bojan kaže da će mu u vaspitanju ćerke uzori biti upravo njegovi roditelji.

“Potrudiću se da pratim smjernice svojih roditelja, ali prvenstveno bih volio da Anđelina izraste u dobru osobu koja njeguje prave vrijednosti”.

Check Also

90 GODINA ZETSKIH SPORTSKIH IGARA: Počinju takmičenja, preko 1.000 učesnika (FOTO)

Savez sportova “Zeta” ove godine po jubilarni  90-i put organizuje najveću sportsku amatersku manifestaciju u ...

PODGORICA: Uklonjena nelegalno formirana odlagališta otpada na Koniku i u Tološima

Shodno operativnom planu, ekipe “Čistoća” d.o.o.uz angažovanje mehanizacije uklanjaju nelegalno formirana odlagališta otpada oko kontejnera ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *