Partizan u dvomeču savladao Budućnost - Volim Podgoricu

Partizan u dvomeču savladao Budućnost

Fudbaleri Budućnosti dočekuju Partizan u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a dešavanja na stadionu pod Goricom pratite u tekstualnom prenosu na našem portalu.

Tok utakmice:

93.minut – Kraj utakmice. Partizan ide u 3. kolo kvalifikacija za LŠ.

91.minut – Ulazi Saša Ilić umjesto Đuričkovića. Aplauzi za vječitog kapitena Partizana.

88.minut – Izašao je Leonardo, šansu dobija Pantić.

83.minut – Kakva šansa za Budućnost. Hočko je uposlio Nikača koji je previše oklijevao, ostao bez rješenja, kasnije proslijedio loptu Melunoviću koji je opasno zaprijetio Kljajiću. Odličan finiš “plavih”, ali gola nema.

83.minut – Posljednja Kažićeva karta je mladi Marković. Ušao je umjesto borbenog Mirkovića.

82.minut – Izašao je Janković uz aplauze podgoričke publike, Mihajlović ga mijenja. To je prva izmjena u redovima Partizana.

80.minut – Sjajan udarac Pejaković, sada je Kljajić krajnjim naporom ali lijepom paradom zaustavio šut rezerviste Budućnosti.

79.minut – Zicer za Mitrović, sjajna situacija za štopera Budućnosti. Poslije sedmog kornera i ubacivanja Tučevića, usamljeni Mitrović je sa ivice peterca glavom šutirao pored gola. Moglo je da se otvori.

75.minut – Budućnost bezidejna u drugom poluvremenu. Ne uspijevaju Podgoričani da ugroze gol prvaka Srbije.

 

67.minut – Nesiguran Raspopović, umalo da postigne auto-gol.

64.minut – Kažić mijenja. Umjesto Camaja ušao je Melunović.

59.minut – Žuti za Evertona.

58.minut – Vlaisavljević je promijenio stranu, sada je probao sa distance ali bezuspješno.

55.minut – Još uvijek ništa interesantno nismo vidjeli u drugom dijelu meča.

48.minut – Žuti karton za Raspopovića.

46.minut – Krenuo je nastavak susreta.

Kraj prvog poluvremena, nema golova, 1:1 u stativama. Zanimljiva utakmica, Budućnost mnogo bolja i opasnija u odnosu na meč u Beogradu, međutim Partizan i dalje čuva kapital iz prve utakmice!

 42.minut – Stativu sada pogađa ekipa Partizana! Sreća je ovog puta bila saveznik našeg šampiona. Janković je izveo prekid, ubacio loptu u kazneni prostor, Ostojić je bio najbolji u skoku, ali se ispriječio okvir gola. Uzbudljiv finiš prvog dijela.

41.minut – Neodlučan je bio Đurđević nakon što je Đuričković poslao upotrebljiv pas kroz odbranu “plavih”. Mirisalo je na gol Partizana, ali je Mijatović istrčavanjem zaustavio najopasniji napad gostiju u prvom poluvremenu.

39.minut – Zapisan je Kosović.

35.minut – Raspopović je perfektnim centaršutem pronašao Vlaisavljevića, a lijevo krilo Budućnosti pogodilo je stativu iz voleja. Sjajna je to bila prilika za Budućnost, šteta za ovaj promašaj!

22.minut – Rizičan pas Ostojića ka Kljajiću, nesigurno djeluje odbrana Partizana…

21. minut – Prvi opasan napad Partizana. Janković je prošao po desnom boku, došao do gol linije, pokušao da vrati loptu na penal, ali je dosuđen gol-aut.

18.minut – Traže penal domaći igrači zbog navodne igre rukom Ostojića, ali nije se oglasio sudija iz Izraela.

15.minut – Prvi ozbiljniji pokušaj na utakmici imali su fudbaleri Budućnosti. Mirković je raspalio sa distance, ali je Kljajić intervenisao.

10.minut – Nema prilika u dosadašnjem toku meča. Na krilima bučnih Varvara “plavi” su krenuli ka golu Kljajića, ali bez prave šanse. Mogla je da se dogodi u osmom minutu poslije greške Ćirkovića i lošeg dodavanja da golman gostiju nije bio priseban.

1.minut – Krenuo je duel pod Goricom, odlična atmosfera vlada na stadionu.

20:44 – Spektakularna koreografija navijača Budućnosti.

20:37 – Pristižu i navijači Partizana, koji su smješteni na Južnoj tribini. Uprkos kazni UEFA, Grobara ima u pozamašnom broju.

 

 Beogradski klub slavio je pred svojim navijačima 2:0 golovima Đurđevića i Leonarda, a prvak Crne Gore nastojaće da taj minus anulira u Podgorici i zakaže mečeve sa grčkim Olimpijakosom u narednoj rundi.

Trener “plavih” Dragan Kažić izvršio je jednu promjenu u odnosu na prvi susret, pa večerašnji meč počinje mladi Driton Camaj koji će dejstvovati po desnom krilu.

S druge strane, prema očekivanjima, najbolji igrač Partizana Leonardo zaigraće od prvog minuta.

 

“Nada posljednja umire, borićemo se da bi poslije meča mogli sebe da pogledamo u ogledalo. Ako damo prvi gol, imaćemo šansu, čak i ako ga damo u 80. minutu”, istakao je trener Budućnosti u najavi susreta.

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je da se “crno-bijeli” neće braniti i čuvati prednost iz prvog meča.

83 međusobne utakmice odigrali su Partizan i Budućnost. Crno-bijeli su slavili 54 puta, Plavi 14, dok je 15 mečeva završeno remijem.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com