Početna » NOVOSTI » Društvo » PODGORICA: Mještani traže kapiju na ulazu u Ljubović
FOTO: ZORAN ĐURIĆ Vijesti

PODGORICA: Mještani traže kapiju na ulazu u Ljubović

Goran Pajović živi ispod Ljubovića i nezadovoljan je reakcijom nadležnih službi za održavanje površina u tom dijelu grada, on i  mještani  tog naselja su prije 20-ak dana predali peticiju Komunalnoj inspekciji u kojoj zahtijevaju postavljanje kapije na dijelu šetališta.

“Ako može da se postavi kapija na Goricu, može i na Ljubović. Za nepunih sat vremena 70 ljudi je potpisalo tu peticiju. Niko iz “Čistoće” ne obilazi ovo mjesto, ne odvoze otpada, niti se obnavljaju klupe, kante ništa. Lišće je po ulici i iako smo ukazivali na opasnost od požara niko nas nije shvatao ozbiljno. Desilo se to da posle nekoliko neradnih dana Ljubović gori”, kaže Pajović.

 Mještani  nijesu dobili odgovor na peticiju iako je zahtjev proslijeđen na više adresa, što je uradila Komunalna inspekcija, tvrdi Pajović. On kaže i da će se, ukoliko bude potrebno, sakupiti i više potpisa, ali i da će  mještani  preduzeti drugačije mjere ukoliko se njihova volja ne ispuni.

Iz “Zelenilo” d.o.o. su saopštili da se javne gradske površine redovno održavaju, “pogotovo u ljetnjim mjesecima kada je povećana opasnost od požara”.

 (Vijesti)

Check Also

Mještanima Brezana koji blokiraju put policija piše prijave za nepropisno parkiranje

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Mještani Brezana i dalje blokiraju radove energetskim kompanijama: Sramno je da moramo ovako da štitimo Ustav i zakone Crne Gore!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *