Početna » ŽIVOT + » Showbiz » Naš pjevač Nemanja Petrović predstavio singl ”Novo jutro” (VIDEO)

Naš pjevač Nemanja Petrović predstavio singl ”Novo jutro” (VIDEO)

Crnogorski pjevač Nemanja Petrović predstavio je svoj prvi singl i spot za pjesmu ”Novo jutro”. U pitanju je emotivna balada a koju je on radio aranžman, muziku i tekst, a takođe je interesantno da je spot sniman u Kliničkom centru Crne Gore.

Nemanja se muzikom bavi od malih nogu, a od instrumenata svira harmoniku i klavir. Završio je nižu, zatim srednju muzičku “Vasa Pavić” i  Muzičku akademiju na Cetinju ove godine. 

Za spot je bio zadužen Jovan Jovović i njegov asistent Ljubo Jovović. 

”Spot za ovu pjesmu je sniman vjerovali ili ne u Kliničkom centru. Zvuči smiješno ali je istinito. Nijesmo imali adekvatnije mjesto za snimanje, a producent Jovan Jovović je sjajno odradio posao sa svojim asistentom Ljubom Jovovićem”, kazao je mladi pjevač.

Kaže da se po ovoj pjesmi može osjetiti n jegov stil komponovanja ali da publika ubuduće može očekivati i drugačiji fazon jer kako kaže stil se s godinama mijenja.

”Pripremam jos jedan singl za jesen, a do tada se nadam da će se ova pjesma zavrtjeti na pravi način”, priča uzbuđeno Nemanja.

Do tada Nemanja će sa svojim bendom svirati po klubovima po crnogorskim gradovima, a najviše se raduju svirkama na primorju.

”Radim svirke klubskog tipa već skoro dvije godine sa svojim kolegom i prijateljem Ahmetom Krnićem, inače klavijaturistom. Sjajan smo tandem. Jedno vrijeme smo svirali na Cetinju zbog obaveza na Muzičkoj akademiji, a kasnije smo počeli i po Podgorici, Budvi, Kotoru i Petrovcu. Dodali smo još jednog momka u naš tim koji je harmonikaš. To je Šćepan Stojanović, zvijezda šou programa ”Ja imam talenat”. U ovom trenutku čini mi se da smo spremni da pokažemo sa kakvim repertoarom raspolažemo a ljudi će imati priliku to da čuju uskoro”, kazao je Petrović. 

Poslušajte novu pjesmu talentovanog Nemanje Petrovića:

(Kodex.Me)

Check Also

Sergej: Vanja ima sjajnu pjesmu, odlično će predstavljati Crnu Goru

Pop pjevač Sergej Ćetković, zadovoljan je što je Crna Gora izabrala Vanju Radovanovića za predstavnika na Evroviziji. “On ima ...

Poslušajte novu pjesmu Slavka Kalezića

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić, predstavio je novi singl. Riječ je o numeri “El ritmo”. Slavko je singl ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *