Početna » ŽIVOT + » Showbiz » Naš pjevač Nemanja Petrović predstavio singl ”Novo jutro” (VIDEO)

Naš pjevač Nemanja Petrović predstavio singl ”Novo jutro” (VIDEO)

Crnogorski pjevač Nemanja Petrović predstavio je svoj prvi singl i spot za pjesmu ”Novo jutro”. U pitanju je emotivna balada a koju je on radio aranžman, muziku i tekst, a takođe je interesantno da je spot sniman u Kliničkom centru Crne Gore.

Nemanja se muzikom bavi od malih nogu, a od instrumenata svira harmoniku i klavir. Završio je nižu, zatim srednju muzičku “Vasa Pavić” i  Muzičku akademiju na Cetinju ove godine. 

Za spot je bio zadužen Jovan Jovović i njegov asistent Ljubo Jovović. 

”Spot za ovu pjesmu je sniman vjerovali ili ne u Kliničkom centru. Zvuči smiješno ali je istinito. Nijesmo imali adekvatnije mjesto za snimanje, a producent Jovan Jovović je sjajno odradio posao sa svojim asistentom Ljubom Jovovićem”, kazao je mladi pjevač.

Kaže da se po ovoj pjesmi može osjetiti n jegov stil komponovanja ali da publika ubuduće može očekivati i drugačiji fazon jer kako kaže stil se s godinama mijenja.

”Pripremam jos jedan singl za jesen, a do tada se nadam da će se ova pjesma zavrtjeti na pravi način”, priča uzbuđeno Nemanja.

Do tada Nemanja će sa svojim bendom svirati po klubovima po crnogorskim gradovima, a najviše se raduju svirkama na primorju.

”Radim svirke klubskog tipa već skoro dvije godine sa svojim kolegom i prijateljem Ahmetom Krnićem, inače klavijaturistom. Sjajan smo tandem. Jedno vrijeme smo svirali na Cetinju zbog obaveza na Muzičkoj akademiji, a kasnije smo počeli i po Podgorici, Budvi, Kotoru i Petrovcu. Dodali smo još jednog momka u naš tim koji je harmonikaš. To je Šćepan Stojanović, zvijezda šou programa ”Ja imam talenat”. U ovom trenutku čini mi se da smo spremni da pokažemo sa kakvim repertoarom raspolažemo a ljudi će imati priliku to da čuju uskoro”, kazao je Petrović. 

Poslušajte novu pjesmu talentovanog Nemanje Petrovića:

(Kodex.Me)

Check Also

Na Cetinju proslavljeno srebro Hrvatske uz pjesmu “Dalmacija u mom oku” (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Znate li ko je napisao čuvenu pjesmu “Vidovdan”?

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *