Fatalna Hrvatica Nives Celzijus partnerka crnogorskog glumca Momčila Otaševića - Volim Podgoricu

Fatalna Hrvatica Nives Celzijus partnerka crnogorskog glumca Momčila Otaševića

  

 

Spisateljica, pjevačica, skandal majstor, žena fudbalera, pa bivša žena fudbalera, mnogo je stvari po kojima je Nives Celzijus poznata u Hrvatskoj, a i u regionu.

 

U domovini je pažnju na sebe ponovo skrenula uspješnjim predstavljanjem u šou programu “Tvije lice zvuči” poznato, a ovih dana poznata Hrvatica snima seriju u kojoj je direktni partner crnogorski glumac Momčilo Otašević.

Nives je kao glumica debitovala krajem prošle godine u predstavi “Vitez slavonske ravni” na daskama Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Mnogi su je tada uzeli na zub, ali Nives se dobro nosi s kritikama i predrasudama pa kaže da joj to daje vjetar u leđa.

Uloga u seriji “Čista ljubav” posebno ju je usrećila jer se nastavlja baviti glumom, o čemu je oduvijek sanjala.

Pripala joj je uloga fatalne Snježane, samosvjesne i hrabre žene koja ne preza ni pred čime da zadrži svog voljenog muškarca. Pored nje i Momčila, u seriji glume Ivan Herceg, Tara Rosandić, Olga Pakalović, Ksenija Pajić, Sanja Vejnović, Mladen Vulić, Saša Anočić, Sementa Rajhard, Dado Ćosić

“Mislim da se dobro snalazim i da snimanja uobičajeno teku. Ponavljanja se znaju dogoditi, kako drugima, tako i meni. Ali ekipa je odlična, podjela je izvrsna, tako da doista sve teče dosta glatko”, kazala je Nives na tportal.

Padaju li vam teško cjelodnevna snimanja?

“Još uvijek uživam u svakom danu snimanja, bez obzira koliko traju. Okupljena je divna ekipa i zaista mi je gušt raditi sa svima. Vjerujem da u nekom trenutku dođe do premora, nakon nekoliko mjeseci intenzivnog snimanja, ali se nadam da taj trenutak stiže što kasnije”.

Kako se slažete s ekipom na setu? Jeste li se s nekim posebno zbližili?

“Naravno da se, kad toliko vremena provodiš s nekim, rađaju neka nova prijateljstva. Najviše se družim sa Sementom Rajhard i Martinom Stjepanović. Nekako smo odmah u startu ‘kliknule’ pa se naša druženja nastavljaju i van seta”.

Kako ste se pripremali za snimanje? Ko vam je najviše pomogao oko prilagodbe, glume…?

“Svi mi nastoje pomoći koliko je u njihovoj moći. S Momčilom Otaševićem najviše snimam, pa mi on i najviše pomaže”.

Nives i Momčila ublika će gledati od jeseni na hrvatskoj TV Nova.

Tportal.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com