POGLEDAJTE VIDEO: Ana Mihajlovski se oglasila nakon izbacivanja sa splavova - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE VIDEO: Ana Mihajlovski se oglasila nakon izbacivanja sa splavova

 

Voditeljku Anu Mihajlovski obezbjeđenje je izbacilo sa jednog beogradskog splava, gdje je proslavljala rođendan prijateljice.

Postoji nekoliko verzija nemilog incidenta koji su zabilježile kamere TV Hepi.

Jedna glasi da je Ana Mihajlovski bila u pripitom stanju i da se posvađala sa obezbjeđenjem. Drugi tvrde da su izbacivači, koji su je odvukli iz lože, suviše brutalno reagovali. Treći kritikuju voditeljku da takvo ponašanje ne priliči majci troje djece.

Ona je pak na sve to u nedjelju uzvratila video-klipom u kome je iznijela svoje viđenje incidenta.

“Dobro došli na beogradske splavove. Poučena pređašnjim iskustvom, neke stvari sam shvatila i želim da ih podijelim sa svim majkama ovog grada. Znači, ako želite da uveče izlazite na splavove, morate da budete i adekvatno obučeni. Zatim, drage majke, molim vas, nemojte dolaziti na splavove bez knjige, jer se tamo čitaju knjige. O roditeljstvu, ako ste majka, ukoliko ste se uopšte usudile da izađete i ostavite djecu kod bake. Ili možda neka filozofija, a tu je uvijek i kompjuter, da se obave svi poslovi koje niste stigli da uradite preko dana. Zato sam ja spremna da još jednom izađem na splav i uradim onako kako treba – čitam, pijem sokić i obavljam poslove, a poslije toga odlazim kući i kuvam, kuvam, kuvam”, kaže ironično Ana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com