PODGORICA: Otpočeli radovi na rekonstrukciji gradske sale – DODEST - Volim Podgoricu

PODGORICA: Otpočeli radovi na rekonstrukciji gradske sale – DODEST

Preduzeće „Grand design“ d.o.o. iz Podgorice, tokom proteklog vikenda, otpočelo je radove na rekonstrukciji omiljene gradske sale – DODEST. Planirani radovi i nabavka opreme odnose se, uz ostalo, na uređenje postojeće scene, krečenje plafona i zidova, na zamjenu i nabavku novih stolica, itisona, bioskopskog platna, pojačala, mikrofona, dvosistemskih monitora, zamjenu elektroinstalacija i dr.

 

Radovi na rekonstrukciji iznosiće 26.469 eura, dok će nabavka i montaža opeme koštati 31.975 eura.

 

Predviđeno je da cjelokupni radovi budu završeni za 30 kalendarskih dana, odnosno, do kraja oktobra tekuće godine. „Grand design“ ima i obavezu da eventualne kvarove ukloni u roku od 24 sata, kao i da periodično obavlja redovne servise.

 

Rekonstrukcijom scene DODEST biće poboljšani tehnički uslovi za izvođenje programa, pogotovo u domenu pozorišta i filma. Ujedno, obezbijedićemo neophodne tehničko – organizacione standarde za kvalitetnije izvođenje planiranih programa.

 

Podsjećamo na kraju da je u sklopu velike rekonstrukcije Doma omladine “Budo Tomović” 1981. godine, izvršena i posljednja veća obnova sale DODEST.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com