Podgoričanin maltretirao dječaka (14) i udario ga NOGOM U GLAVU Otac: “Ako je ukrao, postoji policija” (FOTO) - Volim Podgoricu

Podgoričanin maltretirao dječaka (14) i udario ga NOGOM U GLAVU Otac: “Ako je ukrao, postoji policija” (FOTO)

Otac dječaka romske nacionalnosti, kojeg je preksinoć napao Podgoričanin Velibor Bošković (33) kaže da šta god da je njegov sin uradio, zakon treba da sprovode nadležni, a ne bahati pojedinci.

Bošković je oko 21 sat u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, u društvu dva prijatelja, ispred objekta brze hrane nogom u glavu udario četrnaestogodišnjeg dječaka kojeg je prethodno maltretirao, jer ga je sumnjičio da mu je nešto ukrao iz vozila.

Podgoričanin osumnjičen da je tukao dijete i djevojku koja ga je štitila

 On je potom napao i Podgoričanku M. L. (27) koja je pokušala da zaštiti dječaka.
Mjesto gdje se odigralo maltretiranje

-Došao sam u policiju a dijete mi je bilo isprebijano. Dječak je rekao da se sagao ispod auta samo da zaveže vezicu na obući. Napadač je mislio da je htio nešto da mu ukrade. Šta god da se desilo treba pozvati policiju, rješenje nijesu batine. Žao mi je i tu djevojku što je dobila batine, rekao je otac dječaka za TVCG.

Djevojci je pružena pomoć u Urgentnom centru, a dječaku u Dječjoj bolici. Oboje su lakše povrijeđeni.

Boškoviću je određen pritvor do 72 sata.

On je već osuđivan zbog dva napada na policajca, učestvovanja u tuči i zbog razbojništva.

TVCG

 

1 komentar

  1. Dajte ovog zlikovca bar na 2 godine osudite ljudi! Raspada nam se drzava po svim savovima! Nasilje nad djecom, sa smrtnim posledicama, to nikad u Crnu Goru nije bilo! Poslijednja vremena su dosla izgleda! Ako vi policajci i sudije ne budete radili svoj posao, morace roditelji i porodice da se organizuju, pa cu ja letvom isprebijat bilo koga ko mi takne dijete , pizda li im materina nasilnicka narkomanska!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com