Ovaj mališa je snimio duet sa Tošetom, danas mu je 20 i krenuo je ujakovim stopama! (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovaj mališa je snimio duet sa Tošetom, danas mu je 20 i krenuo je ujakovim stopama! (FOTO)

Pevač Toše Proeski napustio nas je pre skoro 11 godina. Njegove pjesme se i danas pjevaju, a tuga za njim ne prestaje, te se fanovi i dalje sa suzama u očima sjećaju njega.

Da krv nije voda dokazuje i Tošetov nećak Kristijan Risteski, koji je krenuo stopama svog pokojnog ujaka, te se i on bavi muzikom.

Toše je i sam uvidio talenat u svom nećaku, te je snimio duet sa ovim talentovanim dječakom, a njihova zajednička pjesma “My Little One” našla se na Tošetovom posthumnom albumu na engleskom jeziku “The Heardest Thing”.

Kristijan danas ima 20 godina i student je Fakultetu za audiovizualne umjetnosti u Skoplju.

Prije dvije godine ukazala mu se prilika da sarađuje sa britanskim producentom i Tošetovim saradnikom Endijem Rajtom, te je otputovao u London.

 

Na svom nalogu objavljuje fotografije i Tošeta Proeskog, čime je pokazao koliko mu nedostaje ujak u koji mu je najveći uzor.

 

1 komentar

  1. Greetings! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My website goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com