Home / ŽIVOT + / Showbiz / NIGOR OTVORIO DUŠU POSLE TOLIKO GODINA: Vidovnjak mi je rekao da smo se time zakopali, a onda su stihovi iz naših pjesama počeli da se OSTVARUJU

NIGOR OTVORIO DUŠU POSLE TOLIKO GODINA: Vidovnjak mi je rekao da smo se time zakopali, a onda su stihovi iz naših pjesama počeli da se OSTVARUJU

Kad je Dule, nekadašnji član Montenigersa, umro Igor Lazić poznatiji kao Nigor uradio je jednu stvar za koju su mu pojedini rekli da nije smio.

 

“Na Duletovoj sahrani ja sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali odakle sam ja to znao… Ja sam htio da on sluša taj CD u tom nekom drugom svijetu. Ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari…”, ispričao je Nigor za Balkan Info.

 

On je napomenuo da je jako čudno što je cio taj drugi album Montenigersa bio neka vrsta predskazanja.

 

“Od samog naslova albuma “Allboom” – Sve je puklo. Jedino se jedna pjesma za sada nije ostvarila. U jednoj pjesmi ima dio koji kaže – Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti… Onda se to Nebojši nije dopalo jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo – Dok me starost ne počisti. Međutim desilo se da ga je neko drugi počistio”, ispričao je Nigor.

 

Rekao je da i na kraju pjesme koja se zove “2028” Nebojša ga pita – Hoćemo li preživjeti?

 

“A ja mu odgovaram – Ne, ne, ti nećeš preživeti… To se obraća kao neki demon. Onda u pjesmi “Tako ti je mala moja” koja je parodija “Bijelog dugmeta” kod nas stoji – Ej, stani, stani jadan … I čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina djevojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila tom liku – Stani jadan, stani ubićeš nas, uspori… Bilo je preživjelih koji su to posvjedočili. A posebno pjesma – Voljeli bi da si tu – koja dobija na značaju tek kad se sve izdešavalo… Stih koji pjeva Nebojša ide – Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti”, ispričao je Nigor.

 

Check Also

PETAR BOŽOVIĆ ISKRENO O CRNOJ GORI I SRBIJI: Narod KUKA i KUKA, i onda opet ode i GLASA

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *