Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Ovako izgleda žena kojoj fali seks

Ovako izgleda žena kojoj fali seks

Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose, među kojima su oni fizičke prirode, ali i način ponašanja.

Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitima seksa, a cijela poenta ovog intimnog čina je najpre uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmijeh na licu i jednostavno dobar osjećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da seksa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju.

Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lako možete da otkrijete da li je seksualno zadovoljna.

Fizički znakovi apstinencije:

Pospanost

Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.

Stariji izgled

Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovnih polnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena, žena može da izgleda starije nego što jeste. Progesteron, koji tijelo proizvodi tokom seksa, uklanja akne na licu.

Ženu kojoj treba seks otkriva i njeno ponašanje:

Iživljava se na drugima

Nedostatak endorfina utiče na percepciju svijeta oko nje.


Često uzima ljekove protiv bolova

Žene koje se češće seksaju nemaju problema sa manjkom oksitocina. Tokom seksa izlučuje se hormon oksitocin, koji djeluje poput morfina, pa ublažava bolove i grčeve.

Stalno je bolešljiva

Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitijela za 30 procijenata.

Redovno zaboravlja sve i svašta

Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je samom sobom

Vjerovali ili ne, nedostatak seksa utiče na žensko samopouzdanje.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com