Čović: Kompanija “Voli” je samo pomogla Zvezdi da premosti određeni problem - Volim Podgoricu

Čović: Kompanija “Voli” je samo pomogla Zvezdi da premosti određeni problem

Kompanija “Voli”, generalni sponzor Košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice, nikada nije finansirala Košrkaški klub Crvena zvezda Telekom, tvrdi prvi čovek crveno-bijelih Nebojša Čović.

On je u intervjuu za dnevni list Blic demantovao trenera Partizana Duška Vujoševića koji je nedavno govorio o “tijesnoj vezi prvaka Crne Gore i srpskog predstavnika u Evroligi”.

– To je još jedna laž. “Voli” ne finansira Zvezdu već joj je pomogao da premosti problem određenih garancija kada je Evroliga u pitanju. Ni jedan jedini dinar ni evro nije dala Zvezdi. To je jedina istina – kaže Čović, koji je pričao i o svom odnosu sa premijerom Crne Gore Milu Đukanoviću.

– Sa Milom Đukanovićem, sem što sam dobar prijatelj nemam nikakvu saradnju. Za razliku od drugih nikad nisam bio na platnom spisku Budućnosti. Čović je kazao da je Zvezda privlačna sponzorima zbog rezultata iza kojih stoje dobar plan i program, kao i mukotrpni rad, a ne arogancija i bahatost.

– Uvijek polazi za rukom kada imate plan i program i kada na osnovu toga postižete ozbiljne rezultate. Naravno, iza svega stoji ozbiljan i težak rad, a ne bahatost i arogancija. Na pitanje da li Zvezda uživa političku podršku, Čović je odgovorio:

– Ni manje ni više nego bilo koji drugi klub.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com