Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Pet neočekivanih radosti seksa za jednu noć! (čak i kada je očajan)

Pet neočekivanih radosti seksa za jednu noć! (čak i kada je očajan)

Seks na jednu noć je garancija za neke ljepše dane, barem ako je verovati ovim razlozima.

1. Gledaćete manje televizije

Većina ljudi danas provodi večeri ispred ekrana, ili televizijskih ili kompjuterskih. Ako su vam filmski ili serijski maratoni uobičajena pojava, vjerovatno se pribojavate dana kada nećete imati šta da gledate. A čak ako i ako seks bude loš bar ćete imati nešto zabavno za pamćenje u starim danima.

2. Ne morate pospremiti krevet ujutro

Nije li već to više nego dovoljno?! Većina nas spremanje kreveta smatra nužnom mukom. I često razmišljamo o tome gde je smisao, budući da ćemo opet uveče leći u njega. No svejedno ga pospremimo, jer se javi onaj osjećaj krivice ako ga ostavimo u istom stanju (a i šta ako neko dođe i vidi ga!). Ovako, ne morate razmišljati o krevetu – bar ako ste prespavali na drugoj adresi.

3. Orgazam

Ponekad je jednostavno lijepo doživjeti ga bez da sami morate obaviti sav posao, znate?!

4. Manje trošite

Izlazak puno košta. Bar, bioskop, večera, kafić – nakupi se! No seks je besplatan (barem ako ne pričamo o prostituciji). Kriza je, svaki dinar koji uštedite će vam dobro doći.

5. Vježbate

Obično je prvi seks, a pričamo o situaciji kad ste s nekim ko vas privlači, živa akrobacija. Znojite se, mijenjate poze, trudite se. Uglavnom, dajete sve od sebe, a to znači da vježbate kao da se pripremate za maraton. U svakom slučaju, puno je zabavnije nego pola sata na traci za trčanje, zar ne?

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com