Horoskop za period od 11. do 17. januara - Volim Podgoricu

Horoskop za period od 11. do 17. januara

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Pokušajte da se ne zadužujete, jer se lako možete naći u neprijatnim finansijskim problemima. Neplanirani troškovi krajem perioda dodatno će iskomplikovati situaciju, što će poremetiti neke poslovne planove. Budite maksimalno štedljivi, pogotovo ukoliko se bavite privatnim poslom.

Ljubav – U prvoj polovini nedjelje moguće su nesuglasice sa bliskim prijateljima, a sa partnerom nećete moći da nađete zajednički jezik. Ovakva situacija mogla bi da dovede do emotivnog zahlađenja u vezi. Slobodne predstavnike znaka očekuje nova romansa sa Blizancem ili Vagom.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Materijalne teškoće koje vas već dugo pritiskaju djelimično ćete riješiti zahvaljujući jednoj novčanoj transakciji i tako koliko-toliko stabilizovati finansijsku situaciju. Poslodavci će prihvatiti većinu vaših poslovnih planova.

Ljubav – Sa voljenom osobom može doći do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Ukoliko ne uspijete da pronađete za oboje prihvatljivo rješenje, veza bi mogla da bude ugrožena. U drugoj polovini nedjelje ponašaćete se odgovornije i uspjećete da unesete više stabilnosti u vezu. U ljubavi vam najviše odgovaraju Ribe i Rakovi.

Zdravlje – Tokom cijelog perioda bićete opušteni i relaksirani.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – U ovom periodu ne preporučuje se da postpisujete nove poslovne ugovore, pogotovo sa inostranim kompanijama. Ukoliko se bavite uvozom i izvozom, budite veoma oprezni kada su zakonski propisi u pitanju. Predstavnici znaka koji su bez posla, uspjeće da se zaposle na određeno vrijeme.

Ljubav – U komunikaciji sa voljenom osobom bićete skloni da jedno drugom suprotstavljate stavove i mišljenja. Na partnerove komentare reagovaćete uvredljivo i uzvratićete istom mjerom. Srećom, u drugoj polovini nedjelje ostvarićete stabilniji odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje – Veoma ste podložni stresu.

 RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ostvarićete dobitke kroz dugoročne poslovne projekte, u čemu će vam najviše pomoći odgovoran pristup radnim zadacima. Najviše uspjeha imaće Rakovi koji se bave zanatskim djelatnostima ili rade u dječjim i finansijskim ustanovama. Ukoliko planirate samostalni posao, strpite se još malo i sačekajte bolje dane.

Ljubav – Često zapostavljate partnera, niti mu pružate dovoljno pažnje i razumijevanja. Djelujete prilično neljubazno, distancirano i sebično, što bi moglo da unese veliki nesklad u vezu. U drugoj polovini perioda bićete u prilici da sa voljenom osobom ostvarite neke važne zajedničke planove i ciljeve.

Zdravlje – Potrebno je da poboljšate kondiciju.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Već početkom perioda krenućete u realizacijom jednog važnog posla, jer ćete uspjeti da riješite pravne probleme zbog kojih ste dugo odlagali ovaj projekat. Stare neriješene finansije polako dovodite u red, ali niste mnogo zainteresovani da “utjerujete” novac koji vam duguju.

Ljubav – Nezadovoljstvo koje osjećate u odnosu s partnerom kulminiraće u prvoj polovini nedelje. Zbog toga je važno da budete uviđavni i da izbegavate nepromišljene odluke i poteze, jer bi u protivnom moglo doći do raskida veze. Slobodne Lavove očekuje veza sa osobom koja im savršeno odgovara.

Zdravlje – Hranite se zdravije i redovnije.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Tokom cijelog perioda bićete na velikim poslovnim iskušenjima. Zato je neophodno da budete maksimalno oprezni, da u potpunosti vladate situacijama u kojima se budete nalazili i da ništa ne prepuštate slučaju. Sa prijateljima ćete pokrenuti neku vrstu alternativnog posla.

Ljubav – U prvoj polovini nedjelje nećete uspjeti da se dogovorite sa partnerom o planovima za budućnost, što može da dovede do verbalnih sukoba i emotivnog zahlađenja. Slobodne Device biće u prilici da uđu u novu ljubavnu vezu, dok će predstavnici znaka koji su u braku uspjeti da poboljšaju odnos s partnerom.

Zdravlje – Manji problemi sa grlom i stomakom.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Iza zatvorenih vrata obavićete uspješne poslovne pregovore, a lakše ćete se snalaziti i u korišćenju zaobilaznih kanala i na taj način ubrzati ostvarenje nekih ciljeva. Najviše uspjeha imaće Vage koje rade u zdravstvu ili se bave istraćivačkim radom. Uz redovan posao moguć je i honorarni, ali ne bi trebalo da pristajete na sve i svašta.

Ljubav – Slobodne Vage ne bi trebalo da ulaze u novu vezu ovih dana, jer će vam donijeti samo probleme. Ukoliko imate partnera, vjerovatno će vas obuzeti monotonija, a nećete biti u stanju da nađete zanimljive zajedničke aktivnosti.

Zdravlje – Skloni ste pretjerivanju u raznim zadovoljstvima.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Budite veoma oprezni u rješavanju administrativnih stvari. Neke poslove i radne obaveze nećete uspjeti da ostvarite u planiranom roku, a na poslu možete biti predmet spletki ili ogovaranja. Najbolje je da budete maksimalno uzdržani i da se pridržavate zlatne sredine.

Ljubav – Početkom perioda moguće su nesuglasice sa članovima porodice, čak bi moglo da dođe i do zahlađenja odnosa. Ipak, u drugoj polovini nedjelje ćete uspjeti da prevaziđete nesuglasice. Slobodnim predstavnicima znaka kao ljubavni partner najviše odgovara Jarac.

Zdravlje – Povremene glavobolje.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Vaše poslovne i organizatorske sposobnosti doći će do izražaja sredinom perioda, što će vam pomoći da preuzmete važnije i odgovornije poslove. Prilikom donošenja bitnih odluka više se oslanjajte na sebe nego na druge.

Ljubav – Sa partnerom ćete imati veoma važne razgovore. Međutim, kako se nećete u svemu slagati, pazite da ne izgovorite teške riječi na račun partnera, jer bi moglo da dođe do žestokog sukoba. U rješavanju nesuglasica pomoći će vam savjet jednog zajedničkog prijatelja. U drugoj polovini nedjelje uspjećete da izgladite odnose i učvrstite vezu.

Zdravlje – Hranite se zdravije i budite fizički aktivniji.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Budite pažljivi u rješavanju finansijskih pitanja i izbjegavajte velika ulaganja i transakcije, a najviše od svega ne pozajmljujte novac, čak ni prijateljima. Vratite dugove na vrijeme i pazite šta potpisujete.

Ljubav – Nesuglasice sa voljenom osobom u vezi zajedničkih finansija moguće su u prvoj polovini perioda. Bićete skloni da potcjenjujete neke vrijednosti partnera, da ga zapostavljate i veći dio vremena posvećujete prijateljima. Slobodni predstavnici znaka biće zainteresovani više za avanturu nego za ozbiljnu vezu.

Zdravlje – Problemi sa grlom.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Sve što je vezano za timski rad i umne djelatnosti počeće da se odvija stabilnije. Uspjeh u poslu mogu da očekuju Vodolije koje rade u zdravstvu ili se bave uslužnim delatnostima. Na poslu ništa ne mjenjajte, bez obzira koliko vas nerviraju neki događaji – loša nedjelja brzo prođe, a loše odluke dugo traju.

Ljubav – S obzirom na to da ćete prema partneru biti veoma zahtjevni, ovih dana moglo bi da dođe do ozbiljnog sukoba i emotivnog zahlađenja, pogotovo ukoliko ste u braku. Za prevazilaženje problema najvažnija je obostrana tolerancija.

Zdravlje – Bićete podložni malokrvnosti.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Imaćete dobar osjećaj za konstruktivne poslovne i finansijske akcije. Uspjeh u poslu očekuje Ribe koje se bave medicinom ili hemijom.

Ljubav – Zbog vaše neiskrenosti vjerovatno će doći do sukoba sa voljenom osobom. Probleme u vezi sa partnerom rješavajte što prije, u protivnom lako može doći do raskida. Izbjegavajte tajne veze i romanse. U drugoj polovini nedjelje bićete raspoloženi za zajedničke izlaske, druženja i zabavu.

Zdravlje – Bavite se sportom.

Izvor: Novosti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com