Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Gestovi kojima muškarci govore da vas vole

Gestovi kojima muškarci govore da vas vole

1. Dugi, strastveni poljupci
Poljubac zatvorenih očiju tokom kojeg vam usne ostaju dugo spojene, a dah dubok i strastven vrlo je emotivan trenutak kako za vas tako i za njega. Ako ga doživite znajte da mu puno značite.

2. Osmijeh nakon poljupca
Poljubac je prepun snažnih emocija, no ono što se dogodi nakon njega još je emotivnije. Ako primijetite da vas odmah nakon poljupca promatra i lagano se smješka, znajte da pored sebe imate zaljubljenog muškarca.

3. Sluša vas i promatra dok pričate
Pratite njegov pogled i on će vam otkriti štošta o njegovim osjećajima. Primijetite li da vas promatra, da mu je pogled na vašim usnama pa na očima te izgleda kao da pažljivo prati svaku vašu riječ, to može značiti kako je zaista zaljubljen.

4. Voli svuda ići s vama
Muškarci nisu ludi za šopingom niti razgledanjem izloga. Ako i vaš partner to ne voli, ali svejedno je spreman s vama provesti jedno takvo poslijepodne i pritom se dobro zabavlja sigurno se radi o snažnim osjećanjima koje gaji prema vama.

5. Prati vas pogledom iz daljine
Kada ste na javnom mjestu poput kafića ili noćnog kluba i udaljite se od svog partnera, ali kada pogledate u njegovom smjeru primijetite kako vas traži pogledom, budite uvjereni kako prema vama gaji snažne osjećaje.

6. Stalno je dotjeran kad je u vašem društvu
Kada se dogovorite za večernji izlazak, šetnju gradom ili šoping uvijek je dotjeran, namirisan i izgleda besprijekorno. Vjerujte kako to čini samo zbog vas, a sve kako bi vas zadivio.

7. Spontano vas dodiruje u javnosti
Kada ste zajedno u restoranu ili kafiću stavi vam ruku na leđa kada hodate, ili vam dodirne bedro dok sjedi pored vas ili samo stavi ruku na vašu – to su znakovi dubokih i snažnih osjećanja.

(Zadovoljna)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com