Kežman se tukao s Murinjom: Poslije mi se izvinio kod Abramoviča! - Volim Podgoricu

Kežman se tukao s Murinjom: Poslije mi se izvinio kod Abramoviča!

U velikoj ispovijesti u najnovijem broju Nedeljnika, Mateja Kežman je objasnio zašto je nedavno objavio knjigu “Samo mi Bog može suditi“.

– Mnogo puta sam ostao nedorečen, stalno sam se povlačio, nisam želio da demantujem razne gluposti koje su se pojavljivale. Želeo sam da napokon ispričam cijelu svoju priču.

Bivši srpski reprezentativac i fudbaler koji je igrao poslije Srbije u Holandiji, Engleskoj, Španiji, Turskoj i Bjelorusiji je u velikoj ispovijesti ispričao malo poznate detalje svog odnosa sa jednim od najboljih evropskih trenera Žoze Murinjom, kao i sa vlasnikom Čelzija Romanom Abramovičem.

Ispričao je nepoznatu angdotu kako su se poslije jedne utakmice pobili u svlačionici.

– Bio sam nervozan, jer me Murinjo nije ubacio u igru. Potukli smo se u svlačionici, a poslije smo se vidjeli kod Abramoviča u kancelariju, ja sam se izvinio, ali je to učinio i on. Poslije toga nismo imali nikakave probleme. On voli igrače zbog karaktera, posebno igrače sa Balkana. I Dejana Stankovića je pomenuo u tom kontekstu – rekao je Kežman.

NAJVIŠE NA RUČKU KOD ROMANA

– Kada sam potpisao ugovor, Abramovič me zvao na svoju jahtu. Za mene je sve to bilo fascinantno, bio sam dječak od 24 godine. Bio je to nepoznat svijet za mene. Očekivao sam svašta, a vidio sam povučenog, mirnog čovjeka. On tada nije ni govorio engleski.

– Imao je prevodioca pored sebe, koji je vodio sve razgovore. Bio je jako skroman, neupadljiv. Recimo, nosio je “kasio” sat na ruci – ispričao je za Nedeljnik Kežman i dodao da je bio jedini igrač iz te generacije Čelsija koji je nekoliko puta bio kod Abramoviča kući na ručku, vjerujući da je jedan od razloga “slovenska veza” Srba i Rusa.

(Telegraf)

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog platform you’re utilizing? I’m experiencing some small security issues with my latest blog and I’d like to find something more secure. Do you have any recommendations?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com