Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Šta kažu zvijezde: Koliko će vam trajati veza

Šta kažu zvijezde: Koliko će vam trajati veza

Ako ste se pitali koliko dugo će da traje vaša veza sa novim partnerom, onda će vam horoskop možda odgovoriti na to pitanje.

Ovan

Odlazi čim nestane strasti – Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i cijelim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osjećanja duboka. U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte, pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa.

Bik

Ne voli da ostavlja – Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu namjeravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks.

Blizanci

Ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to – U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

Rak

Najsrećniji ako se veže sa jednim partnerom za cio život – Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvjesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a nerijetko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtijevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su vjerni.

Lav

Veze obično traju od jedne do dvije godine – Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dvije.

Djevica

Cijeni sigurnost u dugim vezama – U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da budu odani i vjerni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.

Vaga

Duge veze utemeljene su na prijateljstvu – Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Jedan od najodanijih znakova – Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova. I ljubomore. Zbog nje završiće se mnoge Škorpijine veze, a ona će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno povjerenje.

Strijelac

Dugo razmišlja prije nego što se veže – Neodlučni su po emotivnim pitanjima, pa često ni sami nijesu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je prije svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju dobro i da ih kriju.

Jarac

Očekuje apsolutnu vjernost – Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo da potraje cijelog života. Od svog partnera očekuju potpunu vjernost, a prevaru će doživjeti kao izdaju i odmah će vas otpisatiDobar seks i djeca su lijepak koji Jarca drži u vezi.

Vodolija

Potreban je stalan izazov – Teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života. Ipak, mogu da se predaju i zaljube, ali to puca ako bi morali previše da se prilagođavaju. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikada nije dosadno.

Ribe

Najvjernije među horoskopskim znacima – Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vjernosti i život bi najradije proveli sa jednim partnerom. U ljubavi su uporni, romantični, a iz odnosa će otići kad nakupljene frustracije ne mogu da drže u sebi.

 (Stil)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com