Sacen: “Praznik Mimoze” lider Jugoistočne Evrope - Volim Podgoricu

Sacen: “Praznik Mimoze” lider Jugoistočne Evrope

U danima održavanja Praznika mimoze stiže značajno priznanje ovoj manifestaciji koja traje već 46 godina.

Po odluci Sacen International, međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva, najbolja turistička manifestacija Jugoistočne Evrope je “Mimoza fest”, prenosi Radio Jadran.

Sacen je ovih je dana u sklopu turističke akcije “Birajmo najuspješnije u turizmu Jugoistočne Europe 2014” proglasio dobitnike priznanja.

Međunarodna turistička patrola Sacen internationala je, osim Srbije, obišla i druge zemlje poput Turske, Rumunije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Tunisa, Malte i Grčke. Nakon toga je međunarodni stručni žiri izabrao najbolje i nagrade će biti dodjeljene u 16 kategorija.

Još jedna nagrada će doći u Crnu Goru, a to je za najbolji trening centar Jugoistočne Evrope “HEC” – Hotelski edukativni centar Miločer.

Najbolje turističko mesto Jugoistočne Evrope je Opatija u Hrvatskoj, “Zlatna čaša gostoljublja” pripala je Portorožu-Slovenija, dok je najbolji restoran “Šešir moj” u Skadarliji, gdje će i biti upriličena svečana dodjela priznanja 25. april 2015. godine u Beogradu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com