Šta žene žele: Da li je dobar auto zaista bitan? - Volim Podgoricu

Šta žene žele: Da li je dobar auto zaista bitan?

Šta žene zaista žele? To je pitanje koje muškarce muči od njihovog postanka, i na koje ne postoji jedan tačan odgovor. Jedan sajt je sakupio grupu žena od kojih je tražio da obasjaju malo svijetla na vječne misterije koje muče muškarce.

Brendovi joj stavljaju do znanja koliko ste upješni? Ne baš. Čini se da je ženama samo bitno da imate auto. Pritom, mnogo gore od toga da nemate para za dobar auto, jeste da nemate dovoljno para za dobar auto, ali ga ipak imate. 

Koji je najbolji način za komunikaciju u spavaćoj sobi? 

Koliko priče je previše? Da li je potrebno da uzmete stvari u svoje ruke, ili je ipak bitno da je pitate šta joj prija? Čini se da je za većinu žena odgovor negdje u sredini. Ukoliko želite neke malo “nastranije“ stvari u spavaćoj sobi, onda je najbolje da je pitate. Međutim, treba imati na umu da je za mnoge žene najbolji seks onaj kada muškarac zna šta želi i samo krene za time. 

Koja su pravila raskida? 

Ovih dana sve radimo uglavnom putem poruka – svađamo se, razmjenjujemo duhovite poruke, pa čak i simuliramo seks. Međutim, kada je u pitanju raskid, da li je ipak bolje biti tradicionalan i sve uraditi oči u oči? Žene misle da jeste. 

Kako je najbolje prići nepoznatoj ženi? 

Ovo je možda najvažnije pitanje sa najtežim odgovorom. U pitanju je težak, skoro nemoguć zadatak, i ako stvari ne uradite kako treba – vaša reputacija je gotova. 

Ipak, većina žena se slaže da je najbolje da budete samouvjereni i elokventani. Čak i ukoliko imate problema sa samopouzdanjem, interesantna šala je može razoružati, ili barem učiniti da se i ona zainteresuje za vas. 

Problem sa impotencijom – da li je zaista toliko važan? 

Većina žena kaže – ne. Međutim, ukoliko odbijete da ga prihvatite, onda definitivno jeste. Postoje brojni načini da zadovoljite ženu čak i ukoliko ne možete da postignete erekciju, ali ukoliko se pravite da problem ne postoji, onda to može stvoriti dodatne probleme. 

Lažni orgazmi – o čemu se tu radi? 

Sudeći po ženama, one to ne rade iz zle namjere. Ne pokušavaju da vas povrijede, i ne misle ništa loše. Zapravo, to često rade baš zbog toga što im se sviđate i ne žele da vas razočaraju. 

Šta žene zaista očekuju na prvom sastanku? 

One zaista očekuju da platite prvu večeru. Svi znamo da više nisu pedesete godine prošlog vijeka, i većina djevojaka ne očekuju da sve platite, već je plaćanje večere samo lijep gest. 

Darežljivost je ženama bitna. 

I nikako nemojte da je za prvi sastanak vodite u bioskop. Koja je poenta sastanka ukoliko ne možete da pričate? I nemoj se previše truditi da je impresionirate, dovoljno je samo da izaberete neki lijep restoran. 

(Super žena)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com