Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Ovakve žene muškarci najlakše smuvaju

Ovakve žene muškarci najlakše smuvaju

Muškarci se često zalijepe za ženu koja je komplikovana, a poslije se žale kako im nedostaje seks.

Žene u određenim stanjima sklonije su odricanju od principa.

Evo koje su to žene najlakše mete slatkorječivih muškaraca i zavodnika.

Žene nezadovoljne svojim životom 

Žene koje nisu zadovoljne svojim životom bježe od stvarnosti i tako postaju lake mete zavodnika koji traže samo avanturu. Dovoljno je samo nekoliko lijepih riječi da se takva žena ubrzo nađe u oblacima. Međutim, često ubrzo slijedi i prisilno sletanje. Nakon takvog pada, život će joj se činiti još gorim nego prije avanture. 

Depresivna žena 

Svi poznajemo bar jednu žensku osobu koja je stalno depresivna i stvara drame tamo gdje ih nema. Žene sklone depresiji će biti sklone da padaju na zavodnike. One u njima vide svoje spasioce, ali sreću koju nađu s njima ubrzo će pretvoriti u depresiju. Naprosto zato što će pronaći nov problem. Zavodnik će pobjeći, a ona će biti depresivna. Ali ovog puta s razlogom. 

Žena koja voli da ugađa drugima 

Osobe koje stalno ugađaju drugima laka su meta zavodnika. Takva žena osjeća se dobro u društvu muškarca i brinuće o njegovim potrebama. Na prve znakove njegovog povlačenja počeće da se bori za njegovu naklonost. To je, naime, jedini način da se osjeća voljenom. 

Žena koja ima bujnu maštu 

Ovakve žene su gotovo najlakši plijen zavodnika. One će povjerovati u bilo koju priču. Može joj puniti glavu pričama o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline i sve to bez ikakvog konkretnog rezultata. Međutim, ona će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga neće imati nikakve koristi. 

Žena kojoj je seks oružje 

Mnoge žene će odmah skočiti u krevet sa muškarcem jer je seks način kojim dobijaju osjećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorišćavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva, naravno, budu razočarane. 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com