Na koje načine žena daje do znanja da joj se sviđaš - Volim Podgoricu

Na koje načine žena daje do znanja da joj se sviđaš

Rad trepavicama

Ukoliko prečesto trepće svojim divnim okicama, onda je u potpunosti “pala” na vas. Vrijeme je da uozbiljite priču, možda čak i da pokušate da je poljubite. Malo hrabrosti i samopouzdanja s vremena na vrijeme ne može da škodi.

Zauzima poziciju

Još jedan način na koji vam djevojka potvrđuje da joj se sviđate je i trenutak kad sjedne s vama na piće. Ukoliko vidite da se udobno “zavalila” u stolicu, to znači da namjerava da ostane duže vrijeme. 

Dodir

Fizički dodir vam je i glavni mig da se djevojka u potpunosti posvetila vama. Ona neće dirati bilo koga ukoliko to zaista ne namjerava. To je njen način da vam kaže da ste na pravom putu.

Kontakt očima

Jedan od najboljih dokaza da je zaista zainteresovana za vas je i činjenica da ne može da skloni pogled s vas. Prati svaki potez koji napravite sa osmjehom i ne dozvoljava vam da je ignorišete.

Otkrivanje dekoltea

Ako vam zaista treba konretan dokaz onda je to ovo. Žene znaju da su muškarci ludi za grudima, te ako vidite da se igra sa dekolteom dok joj pričate, sve je jasno.

Konstantan kontakt

Žene ne žele da gube vrijeme na ljude koji im ne odgovaraju, tako da ako vam odgovori na poruku koju ste joj poslali u jedan ujutro ili vam se javi na poziv u 11 uveče, možete biti sigurni da to nije bez razloga.

Ostaje nasamo sa vama

Svaku priliku da ostane nasamo sa vama, žena će iskoristiti. Bilo to da je vozite kući ili jednostavno pomažete oko pokvarenog lavaboa, njoj će to biti idealna prilika da vas zavede. 

 (24 sata)

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com